Uncategorized

Nanni og Maria i Norsk Ukeblad denne uka!

Da jeg skrev om datteren min, Maria, i høst, utløste det en strøm av kommentarer. Det var så mye omtanke og godhet her i Bloglandia, at jeg var helt overveldet…. Det samme var Maria, som var mildt forundret over at så mange ble engasjert i hennes situasjon. En av de som kommenterte, var en journalist, Cathrine Lyngbø. Dette resulterte i denne artikkelen som står i Norsk Ukeblad denne uka. Artikkelen er godt og varmt skrevet, så Nanni sier bare:
Løøøpg og kjøp!
~

~
Ha en god dag og ta vare på hverandre ❤
Klem fra en takknemlig

29 kommentarer på “Nanni og Maria i Norsk Ukeblad denne uka!

 1. Ser ut som en koselig reportasje! Må få tatt en titt på den ja ;-). I går fortalte jeg http://valen-utvik.blogspot.com/ at hun må sjekke opp bloggen din og at dere to vil finne tonen :-). Stor klem

 2. Må nok en tur i butikken etterpå for å kjøpe ukeblad!Klem lykkeliten

 3. Hei. Ja det var en utrolig sterk og rørende historie, og som heldigvis endte godt. Håper jenta di er/blir helt frisk.Skal kjøpe bladet og lese.Ha en fin dag Nanni.Klem Ann<3

 4. Så flott! Må visst ut og kjøpe NU idag da;)Ser at Nooria har anbefalt bloggen din til Astrid/I just had to tell you so…Så har jeg også! Dere er begge gode til å skrive, og det er alltid en glede å besøke bloggene deres. Kanskje dere har mer til felles! Ønsker deg en god dag Nanni! Klem

 5. WOW,da må jeg kjøpe det etterpå da gitt. Dette må jo bare leses!!

 6. Har ikke tid til å skrive noe. Skal løpe og kjøpe. …..Klem :O)

 7. Iler definitivt ut og kjøper!

 8. Hei vennen!Har ikke hatt tid til å skrive mailer, her går det i hundre og tyve…..men kommer til det….tilgi meg…Så flotte bilder, jeg tror jeg opphever «ikke kjøpe ukeblader» løftet mitt til meg selv……(Det finnes alltid klausuler, som trer i kraft når jeg står i kø….men lever i herlig fornektelse av at jeg ikke sløser på blader.)Ha en fin dag Nannivennen!!!Klem fra Muzan

 9. Hei! Jeg er helt ny her i Bloggeland og hadde ikke fått med meg deres historie fra i høst, men jeg bladde meg bakover i bloggen din i dag og fant historien om din tøffe jente! Fy søren, det gikk et grøss i meg flere ganger mens jeg leste, helt utrolig at noe slikt kan ende så godt, og det er flott vi har så rutinerte og flinke leger og helsepersonell i dette landet som gjorde alt helt riktig fra første minutt!!! Fantastisk og høre at datteren din er så frisk som hun er nå, hun har jo sine restriksjoner og følge, men som du sier: Hun lever!! Vi har også en historie som har vært skrevet om i Norsk Ukeblad for en tid tilbake… Har en datter som fikk leukemi da hun var 3 og som gikk gjennom tøffe behandlinger og benmargstransplantasjon, så jeg vet «litt» om livet på sykehus og hvor skjørt det er:o) Jenta vår er 10 nå og helt frisk, så det ble en solskinnshistorie det som ble skrevet den gang og:o)) Vi får gi døtrene våre en stor klem i dag, bare fordi vi er glad vi har dem:o))Jeg skal kjøpe Norsk Ukeblad i morgen og lese om jenta di!Ha en fin dag…Klem Line

 10. ja dette er rørende..bladet er kjøpt og lest..klem fra nord

 11. Hei,Nanni.Jeg har lest om datteren din.Så godt at det gikk så bra som det gjorde.Håper hun blir helt frisk.Ønsker deg en fin uke.Klem

 12. hei Nanni ,gjett om jeg må kjøpe norsk ukeblad i morra,det er sååå hyggelig å lese når vi vet at dette gikk så bra som det kunne,en får et annet perspektiv på livet når en opplever sånt.hils Maria masse å si hun er en tøff jente.stor natta klem til dere fra sylvia

 13. Heisann Nanni!Så flott – dette må jeg lese:-)Maria`s historie er absolutt verdt å lese en gang til, ble helt rørt over innlegget ditt tidligere…Ha en fin kveld, klem Hege.

 14. Og jeg som valgte Allers i dag….har ikke kjøpt ukeblader på mange måneder og når jeg først gjør det så har jeg valgt feilt blad!!! Tror det blir blad i morgen også jeg ;)Ha en fin uke videre;)

 15. heisann Nanni….skal kjøpe et i dag….håper du har det braklem klem

 16. Hei Nanni:)I dag har jeg kjøpt bladet i lunsjen og jeg gleder meg til å gå hjem for å LESE:) Tusen takk for koselig hilsen på bloggen! God klem

 17. Heia Nanni!Gratulerer med flott artikkel, og gratulerer med vårbryllup! Jeg vet ikke akkurat når boken kommer ut her i Norge, men om du sender en mail til Mari, er jeg sikker på at hun svarer deg på det spørsmålet…Hennes mail er mari@marifotografi.comHilsen Cathrine

 18. Hei Nanni !Så utrolig koselig, da, og så veldig vel fortjent !Skal nok lese artikkelen, ja :)Ha en flott kveld, alle sammen !Klem fra Lilleba

 19. Koseleg gjensyn med historia dykkar som gjorde djupt inntrykk! Eg skal sjølvsagt – om ikkje akkurat løpe – så i alle fall gå trimturen min i kveld om butikken og kjøpe Norsk Ukeblad:)

 20. hei igjen vennen.nå har jeg lest om dere,flott skrevet å nydelige bilder av dere,flott familie.vet så absolutt hvordan dere har det,min datter på snart 14 har skoliose og kyfose,det er noe som skjer i ryggraden hennes,den vrie seg å krummer seg.krumming er på 85 grader nå,så hun har å endel ting hun ikke klarer være med på.gå langt,gå på ski,skøyter osv,å skoleturer,da blir hun hjemme.vi er på riksen å sjekker henne,hun har gått med ortopedisk korsett i 6mnd,men det hjalp ikke,så hun går uten nå,men føler vi har opplevd noe likt liksom på en måte,ikke ulykke her da,fælt med sånne sjokk som en ulykke gir en.å du..jeg har en bror som har bodd i sørumsand.på orderud byggefelt.verden er ikke så stor.ønsker dere masse lykke til vidre.blevel mye dette,men det kommer liksom bare ut noen ganger.klem fra sylvia

 21. Så moro,ut å kjøpe blad…klem

 22. Hei jeg skal kjøpe blade i mrgen. For en historie.Kjempefin blogg dü har.

 23. Hei du…Har løpt og kjøpt og lest….livet er virkelig skjørt..!! Så godt at hun har en trygg familie rundt seg og at det går bedre og bedre..:))Klem fra Mariann

 24. Imorgen før frokosten min skal jeg kjøre på lokalen her og kjøpe bladet! Klem

 25. Jeg skal ut å kjøpe bladet… en sterk historie so du skrev om her på bloggen din..klem Kerstin

 26. Jeg måtte også bla meg nedover til jeg kom til historien. Stakkars jente – og stakkars mor! Godt at det endte så bra som det gjorde! Det er helt klart at sånne dramatiske opplevelser gjør noe med en, kanskje verdsetter man de viktigere ting i livet på en dypere måte, for man har smakt på hva det vil si å nesten miste alt! Takk for påminnelsen, jeg skal ta godt vare på mine kjære – hver dag!

 27. Så koselig Nanni! Spennende det da, å se seg selv på vakre blanke ark!Ha en fin kveld!Hilsen Liv

 28. Sa goy at du er blitt intervjuet med den rorende historien fra et ekte liv!Jeg er i utlandet, men kommer hjem om noen dager, skal fa mamma'n min til a kjope NU…Ha det supert!Klem fra Lenemora

 29. Hei! Nå må visst jeg også ut å kjøpe blad – rekker det akkurat før det kommer nytt.. 🙂 Godt å høre (eh.. lese..) at du har hatt ei fin jul og at du nå er i gang i blogglandia igjen! Nå gikk det plutselig lang tid før jeg fikk blogga igjen, men sånn er det når det «forsvinner» ei helg til Oslo tur. Alt godt til deg og mirakel-jenta di!!Klem, Ingerid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: