Uncategorized

Vis meg din såpeskål og jeg skal si deg hvem du er…

Bloglandia er et herlig sted å være! Det myldrer av personligheter, vakre ting, ulike stiler… Mange har mye til felles og mange merkevarer går igjen. Noe av det siste som er på bloggemoten, er å vise hva slags såpeskål man har. Nannimannen og andre mannebranner forstår mulig ikke hvorfor, men vi damer, vi forstår hvorfor og vi bruker tid på å finne frem kameraet, style ørlitegrann, ta bilder, legge inn på pcen, velge riktig bilde, kanskje legge inn en montasje med chabbychic ramme (*aheeem*…), for deretter å bruke tid på å legge kunstverket ut, for deretter å være spent på hva andre mener om akkurat denne såpeskålen. Erre mulig? Åjada.
Denne såpeskålen, som for tiden holder hus på kjøkkenet, ble kjøpt for et års tid siden i Antibes, der fru Mor holder hus. Denne romjula benyttet Nanni sjansen til å handle litt billigere L´Occitane produkter på samme sted og denne gangen ble det såper (som bli følgergaver) og håndkrem. Men selv i Frankrike er disse produktene dyre.
Så… vis meg din såpeskål og jeg skal si deg hvem du er… Er du retroblogger, engelsk/svensk/dansk landstilblogger, chabbychicblogger, blogger som liker farger, blogger som liker spesielle merker (*hooost*) eller er såpeskålen din rett og slett ikke helt bloggifiserbar? Mangfoldet er det og Nannidama som egentlig liker litt av hvert, koser seg med å saumfare bloggene etter såpeskåler.
Og så var det kaffeboksene. Nannimannen har blitt introdusert for en verden han ikke visste var mulig. Betyr det noe hvordan en kaffeboks ser ut? Ja, det gjør det.
Kaffeboksen her i huset ble kjøpt inn for litt over et år siden og Nannis interesse ble vekket da navnet Starbucks sto skrevet i butikkstjernene… Boksen fulgte med Zoegakaffen og Nanni måtte brått ha Zoegakaffe. Deterdaheltklart! Og siden har kaffeboksen huset ulike typer kaffe. Sist innkjøpt er Ali kaffe, fordi Nanni trengte å kurere gruff (*leeer*).

Ha en fortsatt deilig helg, herlige bloggedamer! VARMT TAKK for alle kommentarer på innlegget om Maria, både dette under og det da jeg skrev om ulykken. Dere er så varme og gode og jeg føler meg rik…

17 kommentarer på “Vis meg din såpeskål og jeg skal si deg hvem du er…

 1. He he… Litt av vært man kan ha dilla på. Min såpekopp er fra Lene Bjerre. Jeg er en stor fan av henne, så gleden var stor da jeg vant såpekopp fra henne i en konkuranse på en blogg. Den passet veldig fint inn på badet hos meg. Du kan se den her: http://susannes-stil.blogspot.com/2009/09/pakker-i-posten.htmlØnsker deg ei fin helg.Klæm Susanne

 2. Hihi…jaja..får ta bilde av den da….hihi..:))Fortsatt god helg..!Hilsen Mariann

 3. Ja det er artig å se alt det fine bloggerne lager til:flotte bilder fra deg i dag.Klem

 4. Hei snupp!!!Så fiiiiiiiiiiiiiiiiiine bilder!!Jeg hadde tenkt å ta bilde av kaffeboksen min, jeg også….men jeg er jo så dårlig på å ta bilder….det er flaut….Jeg tror jeg skal prøve..men har ikke tid til det akkurat nå ….Så da blir det som det ofte blir med meg, jeg kommer diltende etter litt for sent..:DHåper du har det bra!!!!Klem, M

 5. hei vennen.så flotte bilder av herlige ting,ja disse menner,de skjønner ikke seg på sånt,men godt vi har bloggland da,hihihi.nydelige såper å fin montasje,må le litt la akkurat ut et innlegg om vårt lille askerom å der er det en såpe kopp jeg er glad i..gammel.ønsker deg en god søndag. klem fra sylvia

 6. Du vant inne hos meg 😉

 7. Heisann, ser at eg er for seint ute med farsotten på awardsida for tida, men du må no få vite at eg også har sendt han til deg, ta ein titt hos meg:) Klem

 8. Hei gode du:)Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min!Har vært litt fraværende et par uker jeg også… Har mer eller mindre bodd på jobb, så ikveld har jeg kost meg skikkelig i blogglandia!Håper alt står bra til med deg!Mange gode klemmer fra Renate:)

 9. Heisann Nanni ;)Søt såpekopp og såper du har. Jeg må nok (en smule flau) innrømme at jeg ikke har en eneste såpekopp… Såpe dispensere, joda de har jeg fler av. En såpe i en kopp her ville nok ha resultert i såpevandalisme, men alle de som skulle vaske hendene her. Ha en fin dag 😉

 10. Hei igjen Nanni! Jeg må bare si at jeg satte så stor pris på at din ærlighet på mitt siste blogginnlegg. At du tør å stå for egne valg – følge sin indre stemme… det er jo egentlig sånn det måtte være – men det er få av oss som tør… Jeg ønsker deg all mulig lykke videre. Jeg følger med deg – selv om jeg ikke alltid er like flink til å legge igjen spor etter meg… Varm klem fra Liv Hege

 11. Du hadde en veldig fin såpekopp!!! Det e rmye som ligger i detaljene- men det skjønner nok ikke de nmannlige halvdelen av befolkningen alltid..av og til så tenekr jeg med grøss og gru på hvordan det hadde sett ut her – skulle min mann stått for innredningen…ingen tallerkener på bordet- det klarer seg med skjærfjøla til det- ingen blomster..bare det aller nødvendigste av møbler…haha..det er godt vi kvinner finnes;) Så ser jeg at dere har vært i norsk ukeblad—jeg får spørre på butikken i morgen om de fremdels har bladet…så fint at dere deler deres historie- livet er så skjørt og sårbart- i dag døde en mann her i arbeidsulykke f.eks…Så ting kan snu i løpet av sekunder. Ønsker deg en fin kveld!!

 12. Hei snupp, der var du jo!Svinser innom veldig kjapt..takk for hilsen på strykebrettet…tenker på deg Nannimin, alt vel?Er alltid på andre siden av mailboksen vet du :)Klem,M

 13. Hei hei,Takk for hyggelig hilsen hos meg – jada jeg var på Lillestrøm-bloggtreffet og jeg tror jeg satt ved bordet bak deg?!? Det var koselig der og morsomt å møte/se ansiktene bak alle bloggene. Har tittet inne hos deg og en fin blogg har du! Har også vært mye i Provance da min bestemor bodde i Nice – morsomt å se dine bilder derfra/Antibe.Riktig god helg til deg!Klem Solveig 🙂

 14. Heia snuppelure:)Lekre såper må jeg si…….ja vi er opptatt av detaljene vi jenter……..men det er jo det som sies om alt…det er detaljene som er viktig:):)ja ja vet nå ikke jeg men det er vel viktigere ting i verda….Håper du koser deg…GoeKlemmer sendesPS…du skriver veldig godt:)

 15. Hm… flere enn meg som er plaget med disse kinesiske tegnene som legges inn av anonym? Nettopp fjernet dem her…

 16. hei på søndag formiddag.koselig du vil være med i min trekning,lykke til,høres ut som noe koselig ang den klokka,gleder meg å se,ser i er født i tvillingene vi to,måtte jo si det,hihihi.ha en flott dag,vi har fått masse mye snø.klem fra sylvia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: