Uncategorized

Vekkeklokke fra Green Gate og vinnerlykke

I Green Gate katalogen fant jeg i høst denne vekkerklokka, men akk, hvor skulle Nanni få tak i lekkerbisken? Den lokale interiørbutikken hadde tatt inn noen få vekkeklokker, men de var blå (og veldig lekre og en ble ble julegave til svigermor). Den beige hadde dog vunnet Nannis interiørhjerte, kunne den bestilles kanskje? Nei, ikke bare den alene. Så Nanni tuslet hjem og tenkte ikke så mye mer over den saken.

Så en vakker dag, kom det en venneforespørsel på Facebook. Hei, det er Randi, vi bodde i samme blokk på Elverum ~ venner ble vi og hva driver Randi med, mon tro? Jo, hun driver interiørbutikk. INTERIØRBUTIKK?? Randi skulle tilfeldigvis ikke ha en beige Green Gate vekkerklokke? Joda, Randi har en igjen. Vil Nanni ha? Åja, Nanni vil ha! Så i går møttes vi ved messen og nå er vekkerklokka på Nannis soverom, «er e ikke berre lækkert»? Randi driver interiørbutikken Skyttelen , ta en tur innom 🙂
For øvrig bloggifiseres et av de hjørner i huset som nå er bloggifiserbare, Nannis krok på soverommet. En gammel hylle, pose fra Lisbeth Dahl, skjerf fra Kathrin, og barndomsbilder av Nanni herself, litt lys og varme…

For øvrig var undertegnede så heldig å vinne hos Hilde Heimdal! Et vakkert banner, BONHEUR (~lykke~), kom i postkassen før helgen. I mitt nye hus er langtfra alt på plass, men banneret har inspirert til å få opp familiebilder i hallen med banneret over… Fortsettelse følger!

Så ønsker Nanni fortsatt god søndag med årets første tulipaner her i huset ~ så deilig å ha noe slikt på bordet i helgen! Nå gjenstår det å teste ut vekkerklokken i morgen tidlig. I dag har den bare fått stå på stas…. Nyt søndagen og god ny uke!

21 kommentarer på “Vekkeklokke fra Green Gate og vinnerlykke

 1. Skjønn den vekkerklokken ! Forstår godt at du falt for den :-)Livet er fullt av boverraskelser, så artig å treffe på gamle barndomsvenner ! Synes Facebook er en kjekk oppfinnelse :-)Ha en fiiin søndag !Klem, Nostalgia

 2. hei vennen.så herlig en klokke.gratulere,skjønner godt du måtte ha den,nydelig.ja mye er tilfeldig,eller så virket secret metoden,man sender et ønske så STERKT ut i rommet,å plutselig kommer det tilbake,lest den boka?hihihi.ønsker deg en herlig søndag.å nydelige bilder fra hjørnet,å tulipaner,jippi…..her snør det å laver ned,fått nok nå.klem fra sylvia

 3. Så heldig du var som fikk tak i klokka du ønsket deg! Det gledet meg å høre :-). Det lille hjørnet fra rommet var nydelig. Jeg gleder meg veldig til å se resten av huset. Har dere kjøpt?

 4. Å so heldig då 🙂 Den klokka er jo supersøt!! Har lyst på slik eg og :)Klem M ♥

 5. Fin klokke.Artig historie da.Takk fir besøk inne hos meg.Alltid koselig med bloggvenner som stikker innom.Ha en fin kveld

 6. Hei hei da håper jeg du tar utfordringen på bloggen din, og smykker deg med en Award til.Søndagsklem fra meg 🙂

 7. nydelige bilder!! 🙂 alltid koselig å titte innom din blogg..Ha en fin søndag videre!! klem klem

 8. Åhhhh den var jo bare skjønn da Nanni…me like to:)Ønsker deg en fortreffelig uke…GoeKlemmer sendes til den du goe:)

 9. Ah lekker klokke:)Og grattis med premie:)Klemmer

 10. Ble veldig koselig det der 🙂

 11. Hei Nanni!!Veldig Nanni den klokken altså! Kjempesøt!Og fin krok…gleder meg til å se mer.Og neida, det er ikke strykebrettet jeg lodder ut…Du må tro jeg er galen!Det er et strykebrett trekk, fra Cath Kidston…jeg kjøpte det online, og da jeg fikk det synes jeg det var litt for sukkersøtt for meg!Ha en fin dag snupp!Klem,M

 12. Hei du…Underlig hvordan ting ordner seg for snille jenter noen ganger…veldig koselig vekkerklokke..:)Nå er såpekoppene mine lagt ut på nett for din bedømmelse..jammen er jeg spent..!!Haensuperduperdag…:))Hilsen Mariann

 13. Så herlig vekkerklokke- må jo være en fryd å sprette opp av sengen da;) Eller kanskje ikke;) Trikset er vel å legge seg tidsnok- men der sliter jeg litt;) Nå får dette bli siste kommentar før jeg sier natti natt;) ønsker deg en fin dag i morgen!

 14. Hei på deg :)Så nydeelig en blogg du har 🙂 Skikkelig koselig:)Har ikke vært her inne før, men mamma, Sylvia med bloggen ( Hjemmebest ) Sa jeg burde ta en titt :)Den var utrolig nydelig den vekker klokka da :)Ha en nydelig tirsdag :)Klem Tina

 15. Nynette!!!! Da er vi klare i Hysteria Lane….Er det Susam som skal gifte seg da?Kan det være det da?I så fall må jeg snart få møte din svoger hihi!!!Ha en fiiiiiiiiiiiiiiiiiin kveld!klem, Musam!!

 16. Så nydelig klokke! Den likte jeg utrolig godt:)Håper alt står bra til med deg!Award til deg på bloggen min:)Klem fra Renate:)

 17. Nyydelig vekkerklokke 🙂

 18. hei Nanni, håper altt er bra med deg og dine,bare innom for å ønske deg en god helg. klem fra sylvia

 19. Nydelige klokke. Artig at du kom i kontakt med en gamel nabo som hadde klokken på butikken sin.Ha en fortsatt fin morsdag

 20. Den var fin! 🙂 Jeg har ikke jobbet på Skyttelen nei, det var i en kjøkkenbutikk. Men vi er blitt «kjente» gjennom litt samarbeid og bloggen. ;)Så morsomt at dere fant hverandre igjen!Vibeke 🙂

 21. Åh for en herlig blogg! du skriver så spennende og gøy, og de bildene her…..*dååån* og jeg vil ha den vekkerklokka!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: