Uncategorized

Kunsten å nyte dagen …

Nanni er et sovedyr (når dyret omsider kommer seg i seng..) og i dag har jeg overgått meg selv i forhold til hvor lenge det er lov til å sløve i sengen utover dagen…. HVOR lenge tør ikke skrives og barna er store nok til å klare seg selv og også en medvirkende årsak til at Nanni forble i sengen… For her skulle det serveres kaffe til mor. Men Nannibarna er ikke lenger 4 år gamle og våkne klokken 7. Nei, de har blitt hormonfylte tenåringer (unntatt en) som elsker å sove. Dermed må mamma VENTE til barna har våknet med å få kaffe på sengen. Klokken 11 ga Nanni opp, da krevde naturen sitt og WC måtte konsulteres.

Hæ?? utbrøt det nest yngste Nannibarnet som satt bedagelig henslengt i sofaen (nyvåken), ~ du må legge deg igjen!!! Nanni tuslet tilbake til sengen og la seg til å vente på tuslende barneføtter. Ingenting hendte. Klokken ble 12. Da kom den yngste inn og hvisket til Nannimannen (mamma måtte ikke høre? mamma sov? mamma hadde sklidd inn i koma?) ~ du må lage kaffeeeeee….

Nannimannen er født med god tid og lå og bedervet sitt vakre legeme på nyinnkjøpt spikermatte og måtte ligge ut den helsemessig foreslåtte tiden, og etter det skulle det helt klart lages kaffe. ETTER at helsen var ivaretatt. På det tidspunkt var Nanni delvis ihjel ligget i sengens varme lune hi.
Men plutselig var tenåringer på plass og Nannimannen hadde laget sin spesialkaffe og barna hadde ordnet kake, kjøpt bok som Nanni hadde ønsket seg, sjokolade og etterhvert blomster og smykke i anledning Valentinsdagen … Nydelig!
Så skulle man tro at Nanni sto opp etter dette. Men nei. Fru Mor i Frankrike hadde jo også morsdag, så det ble snakket i 1 1/2 time. Hver gang noen kom inn på soverommet og lurte på ting og tang, barikaderte Nanni seg med «slappe av dag» kortet fra det yngste Nannibarnet.
Fryd & lykke!


Så håper jeg dere har hatt en deilig dag alle sammen! Og at uken som kommer blir god ~
Klem fra

26 kommentarer på “Kunsten å nyte dagen …

 1. Så gøyt du skriver da. Ja det jo typisk med tenårsbarn.Da begynner ikke dagen tidlig nei. Takk for koselig besøk av deg på min blogg.Klem

 2. halloen nanni -herremin, så godt du skriver…har sittet lenge og lest og kost meg..og kjenner meg så godt igjen…sånn er det når våre små håpefulle vokser til…deilig luksus som jeg nyter…har jo hatt de årene da man sto opp omtrent før fuglene…og så ser jeg min favorittbok nr.1 på bildet hos deg: la meg synge deg stille sanger…fikk du den i gave, kanskje…Uansett en stor leseglede den boken.. Nei, kanskje moamammen skal krype til køys nå, jobben kaller i morgen tidlig..ønsker deg en finfin ukestart – moaklem ♥

 3. Så deilig det hørtes ut. Selv kommer jeg meg ikke ut av sengen om jeg ligger mer enn 6 timer. Da er ryggen helt ødelagt.Ha en super mandag. Klem :O)

 4. He he ja kjenner igjen den der……her hadde det aldri blitt kaffe skulle jeg ha ventet på den sovende 16 årngen min….nei ikke noe gave og blomster måtte jeg kjøpe selv når jeg var ute og gikk tur….ja ja sånn er det:)Hørte ut som du hadde en perfekt avslappende dag…det er godt det Nanni i en stressende hverdag….ha en fin mndagklemmer til deg:)

 5. He, he her kjenner jeg meg igjen:-)Fikk da både frokost og kaffi – tilslutt!!Nå har jeg Husmor-ferie!!WEEE!Ha en fin, fin uke:-)Klem,Hege.

 6. Den venter ikke forgjeves, som venter på noe godt…høres ut som en avslappende deilig dag..:))Ønsker deg en god uke..:)Hilsen Mariann

 7. Hadde faktisk litt av den samme starten på dagen selv, selv om jeg har eldstemann på 6 år og selv om de står forholdsvis tidlig opp. Men likefullt – det er mye som skal gjøres og gjerne med litt barnetv-titting innimellom, så da tar ting tid. Men – koselig det 🙂 Ligge der i sengen og tenkte og drodle og slappe av, mens man hører på små håpefulle som forbereder dagen! Håper hele helgen din var vidunderlig og at du får en strålende uke!

 8. he he, dette var et morsomt innlegg,Nanni:)Tror vi har det mye på samme viset,go kos i senga gjelder, ikke bare på morsdagen,men så ofte det er en søndag tilgjengelig:)takk for kos melding på min blogg:)fiolinesklem

 9. hei kan ikke annet enn å le litt her,men noe så herlig da,nydelig dag spør du meg. ønsker deg en flott kveld. klem fra sylvia

 10. Härlig blogg du har -tack för titten hos mej, å lycka till i GiveAway! Har lagt till dej som favorit hos mej..Ha en fin kväll!! Vi ses//Eva

 11. Sånn skal det gjøres, du er mitt eksempel, he, he!Her snør det idag, laver ned med hvit, vakker sne.Ha en fin uke!Klem Lenemora

 12. Hei venn!Det høres ut som en deilig dag! Så fine gaver du har fått! Sneiks, klem,M

 13. SÅ artig skrevet- godt du vet å slappe av- og er tålmodig nok til å vente på kaffen;) Flotte gaver du fikk- har skjønt at jeg må lese den boken;)

 14. Ler,du skriver jo så godt!! Vi har lange morgener her også,femåringen klarer seg fint alene om morgene i helgene-veldig deilig! Fine gaver,det fortjener en travel mamma!!klem

 15. Hei hei!Må berre seie at den boka er heilt fantastisk! Mi blei lese ut på ein dag, ho var så fortryllande;)Rørande kor opptekne borna dine var av å gjere morsdagen din fin:DHa ein flott dag!Klem Anne

 16. Så godt skrevet.For en kjempefin dag du har hatt på morsdagen.Barna dine ga deg en kjempefin dag tilslutt:))Boka høres spennende ut.Ha en fin dag

 17. Herreli å flink du er til å skrive 🙂 Utrolig morsomt:)Takk for koselige ord hos meg:)Ja er ikke alltid like lett å få tid til å blogge, men det er jo så kos når man får det til innimellom :)Er så utrolig mange koselige bloggere her inne og det gjør jo at det er gøy å holde på :)Ønsker deg en nydelig uke:)Klem Tina

 18. Heisan, bare innom for å si hei!Håper du koser deg i huset ditt!Jeg har jukset, nå har jeg sett alle episodene av Frustrerte Fruer på nett……bare si fra hvis jeg skal vise deg hvordan du kan gjøre det!Klem,M

 19. Hei gode du!For et herlig innlegg! Bra du koste deg og fikk mange flotte gaver<3Er godt å være litt hjemme, men i morgen vendes nesen mot Tr.heim igjen, så Ål søndagen før jeg tar nesten en uke fri! Deilig:)Håper alt står bra til med deg!!Mange gode klemmer fra Renate:)

 20. Herlig innlegg – artig å lese… :o) Flotte bilder også. Nydelig vekkerklokken du viser i det forrige innlegget ditt. Ha en fortsatt super kveld. Klem fra Mette

 21. At det er mulig hehe…men har vært så mye i det siste holdt på gi opp jeg hehehe:)Gooood helg til deg :)!!!!Klem

 22. Herlig herlig innlegg! som alltid! Så du er lærer?Så moro. Jeg er det om 3 år og 4 mnd jeg haha..enda en lang vei igjen. Håper virkelig det er verdt det. Ønsker deg en fin vinterferie og fortsatt fin helg!Klem klem

 23. Hei Nanni !Har sendt deg mail ang vottene.Klem lykkeliten

 24. Hei snupp!Svingte innom deg i farten!Håper alt er vel med deg og dine, klem,M

 25. Hei Nanni..nå er det lenge siden sist. Savner innleggene dine. Håper alt står bra til med deg der ute på landet…snør snart inne her oppe på berget…Nå vil jeg til France….Klem fra madame mozell

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: