Uncategorized

Bonheur!


Da er OL over og hverdagen rugger seg til igjen. Nanni elsker vinter-OL og har i dag nærmest fått hjertevansker av 5-mila der Petter Northug VAAAAANT! Lykke!
Denne stickersen vant jeg selv (uten sammen innsats fysisk, vil jeg tro) hos Hilde Heimdal. Er den ikke vakker? Den er klistret opp av Nannimannen over spisestuebordet. Foreløbig er det ikke annet på den veggen, men jeg vil ha dette å se på når jeg sitter der… Lykke rundt et bord, Vesla, Påsan, far og mor… selvom familiesammensetningen ikke akkurat er slik…. Men lykken er der… God ny uke, alle herlige bloggemennesker og dere som titter innom via facebook!

Stor klem fra

11 kommentarer på “Bonheur!

 1. Heia nanni mor…:)Ja…jeg satt og ropte her i min stue under innspurten:)sønnen lurte på hva som skjedde he he ja slike veggord er nydelige…skal kjøpe meg noen og sette opp i den nye leiligheten jeg flytter inn i:):)Koselig og se deg her:)eddaKlemmer til deg

 2. Grattis med gull og lækker stickers:)God uke til deg..Klemmer

 3. Selv jeg fikk med meg reprisen av Northug over mål…..Ha en super uke . Klem :O)

 4. ..nuuudelig…..

 5. Hei snupp!Et liten smugtitt der på en fin lysekrone…og så koselig med wallwords, et must, ikke sant….jeg kommer etter, ikke akkurat med stormskritt….min sønn kaller meg en zombiesnegl……siste nye kjælenavn…tror det betyr at jeg vanligvis er TRØTT etter jobb…og treig…..tilbud om hybel er avslått da han har funnet ut at mat ikke lager seg selv….Og så er han ikke 18 heller, kanskje litt tidlig å hive ham ut…hihih—det var dagens…Ha en fin dag Nanni! God bedring til nurket..Klem,M

 6. Hei..og grattis til deg..med veggord og OL-gull!! Hilsen en som er glad for at sporten er over i sååå store mengder..hihi..:))

 7. Så heldig du har vært da :-). Men det fortjente du! Håper alt er bra med deg. Men vi skulle jo hatt et aller så lite venninnemøte snart!Den veska har vi visst glemt litt bort. Er det fortsatt aktuelt?

 8. Veldig lekkert:-)Ha en fin kveld Nanni, klem Hege.

 9. Det var fine ord på veggen det! Håper du tar en titt innom bloggen vår og vurderer å komme på føråpningen vi skal ha for bloggere ifm vår nye butikk på CC vest. Det hadde vært så hyggelig å endelig få hilse på deg 🙂

 10. Nyyydelig blogg! Her vil jeg gjerne få følge med 🙂

 11. Sånne ord på veggen er så fine! Jeg har liksom ikke noe egnet vegg til det, men det er flott :o)Har fått et stort maleri på veggen da. Du får stikke innom og ta en titt…Klem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: