Uncategorized

A touch of France ..

~
… er deilig å kose seg med når vinteren holder hardnakket tak her i gamlelandet. I skrivende stund har faktisk terrassedøren stått åpen, bikkja har ligget salig i sola og Nanni har kjent på en touch of spring.
~
~
.. og så kommer disse meterologene og sier at neida, kuldeperioden er ikke over, du bare TRODDE det, lille kalde nordame (påminner om 8. mars, søstre)… Men jeg vil, vil ha vår, vil tusle ut på bare føtter og kjenne sola varme på terrassebord…
~
~
Til overmåte er Nanni a very bad blogger by the time, innleggene kommer sjeldent (men godt?), MEN jeg koser meg uansett med å titte inn her og der. Nydelig inspirasjon er å finne hos mine bloggemedsøstre, takk for alt dere deler!
Uuups! Bildet over er ikke fra Frankrike, men fra Monaco. Tatt på klippen ved fyrstepalasset, det eneste stedet der Nanni har «stært» med overlegg… En avlegger, 10 små centimeter av en vakker hengeplante (hallo, den hadde allerede laget røtter ut i lufta, somebody had to save it, and that somebody became me..) som Nanni knipset av, nervøst tittende etter fyrstelige kameraer som villig ville avsløre den kriminelle handlingen, påfulgt av barske vakter som ville hente Nanni inn i palasset, slik at Nanni måtte gjøre rede for seg for selveste FYRSTEN (det var den gamle, men skitt au, fyrste er fyrste) og fyrsten ville la seg sjarmere og straks be om Nannis hånd.. At Nanni på nevnte tidspunkt var gift og hadde 4 barn var kun en detalj. Men akk, ingen oppdaget udåden. Det hører med til saken at planten ikke overlevde mer enn et års tid i det kalde nord. Så forbrytelser lønner seg ikke, må være moralen.
~
~
Før middagslaging kaller her i heimen, vises litt fra fru mors kjøkken i Antibes og et glimt fra takterrassen, der det er nydelig utsikt over Middelhavet ~ eia var vi der.
~
~
Enn så lenge får vi i det Nanniske hjem nyte vårdrypp på terrassen her (uten utsikt til Middelhavet) og det faktum at dagene blir lengre og lysere for hver dag som går.

Drodleklem fra

12 kommentarer på “A touch of France ..

 1. Å så fint et kjøkken! Kkoooselig!! Og det lille skapet der på kjøkkenbenken det skal du si fra når du vil selge en gang i tiden da vil JEG kjøpe det ( må kanskje stille meg i kø..)Og jeg lo GODT da jeg leste om din plante slang på fyrstepalasset, du er MORSOM! haha..!!TAKK for at du fikk meg til å smile!

 2. Hihi,morsom historie om fyrsten og planten.Nydelige bilder,jeg fikk iallefall sommerferie følelse av de:DKlem Synnøve

 3. Du er jo en tusenkunstner med ord, og her så det trivelig ut !Jeg takket min søster for kommentaren i bloggen min i går da hun ringte, og hun skjønte jo ingen ting. Hun hadde lest bloggen min, men ikke skrevet i den.Oops !, sa jeg ,– da er det den andre Nannien som har skrevet …. Søsteren min lo ! Kjære barn har like navn :DHa en fin torsdag !Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 4. Heisan ;o)Her var det mye fint! Og artig historie om en plante ;o) Synd den ikke overlevde. Kunne jo blitt kjendis! Men men….som du sier, «forbrytelser» lønner seg ikke ;o)La meg til som følger hos deg, for her vil jeg kikke mer!Ha en strålende flott torsdag, så får vi håpe at meterologene tar HELT FEIL og at våren kommer nå!!Klem fra Gro :o)

 5. Åååhh du kan å friste du Nanni.., sukk!Ha en fin kveld(inne, he he!) vennen, klem Hege.

 6. Hei igjen ;o)Jepp det er denne jeg bruker nå. Den andre var infisert av noe bugs! Tusen takk for hilsenen ;o) Ja jeg la meg til som følger vettu ;o) Nå er det natta, så ha en god natt og sov godt Nanni ;o)Nattaklem fra Gro :o)

 7. hei Nanni. så koselig å høre fra deg igjen,alltid hyggelige innlegg,å så skjønne bilder,å din mor har jo en kjempelekker plass,bor der kanskje hele året?å om vi bare var der.skjønn historie om avlegger ,ta en neste gang å,kanskje den overlever….å her er det jo vår da,med rennende vann fra isbreen vår rundt huset,sol å + 10,tror de melder det hele neste uka ,har gått litt berserk på veranda gulv,is skal bort,så nå har jeg en bar flekk til 2 stoler..ønsker deg en flott helg, klem fra sylvia

 8. Kjæreste NanniJeg kan trøste deg litt med at sånne avleggere skal stjeles, ellers er det ikke vits i å prøve en gang… Det har jeg lært av min gamle tante. Så du får glede deg over det året den klarte seg. Hadde du spurt om lov, hadde den sikkert ikke klart seg i det hele tatt ;o)Min tante er ekspert på blomster og får de til å komme igjen, og igjen – år etter år, og hun stjeler avleggere. Det er nemlig helt «lovlig»… Ha en deilig vårdag i sola!Klem fra Bente

 9. Hallo Nanni;) DU skriver alltid så fint og fengende- jeg får virkelig lyst på en liten svipptur til Monaco og den fyrstelige hage;) Hvordan går det med bryllupsplanleggingen?? Håper du holder oss litt oppdatert via bloggen din;) Ønsker deg en fortsatt fin uke, min venn;)

 10. Hei. Så det er der nede du er ja. Lurer deg unna vinteren?? Ja, må si jeg er en smule misunnelig. Men snart er dt min tur, skal en tur til Gran canaria i April iallefall, og det er da bedre enn ingenting.Morsom historie om avleggeren din, og jeg har også alltis hørt at de skal stjeles, ellers har de ikke en sjans. Men….Skal bryllupet ditt stå I Frankrike eller Norge? Det nærmer seg vel nå? Spennede tider i møte.Ønsker deg en fin tirsdag, hvor enn du måtte være.Klem Ann<3

 11. «Sukk hjerte, men brist ikke». Takk for en herlig stund her inne, jeg kommer på besøk igjen. 🙂

 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: