Uncategorized

Hverdagen står for døra …

~
Nanni synes at nå er det på sin plass med et ustylet bilde for Nanni øver seg på å være uflink. Så hva synes dere, jenter, dette er da ikke så verst uflinkt gjort?
God ukestart for oss alle ønskes herved fra Nanni som tror at påskeferien ikke går over, om man bare ikke legger seg… ;o)

8 kommentarer på “Hverdagen står for døra …

  1. He he nei da varer og varer den da:)Ha en en fin dag Nanni mor…eddaKlemmer

  2. Det er viktig å ikke være flink bestandig!! Gleder meg til å se mer fra ditt herlige hjem;)

  3. Jeg synes det er flott å se noen «normale» ustylet bilder innimellom alle flott stylete bilder. Vi vet jo at det er litt kunstig, ingen har det sånn hele tiden. Godt at du er litt uflink.Sikkert moro nå nar du har nytt kamera, regner med at vi får se litt av hvert fremover. Ha en flott ny hverdagsuke.Klem Ann<3

  4. 🙂 riktig «flink» til å være «uflink»:)så tnker jeg det er så mange som viser sine hjem som jeg reflekterer over ikke kan ha MANNFOLK boende sammen med seg? tenker allt dette feminine og søte «landliv» greiene må da noen maskuline reagere på,eller?fiolineklem til deg

  5. Hei!Jeg har nå tatt en liten bloggrunde -veeeldig lenge siden sist, det er noe med inspirasjonen -som du skriver om litt lenger nede, den har liksom tatt seg litt ferie og jeg teller også på knappene….skal jeg heller bruke tiden på å lese noen bøker og endel andre ting jeg har lyst til tro?Vel, glad du ikke har dratt inn håndklet ihvertfall…du er flink til å skrive både når du beskriver virkeligheten og fantasien – det liker jeg godt.Ha en fin uke!Klem Lenemora

  6. Takk for en så hyggelig hilsen hos meg;))Alltid så hyggelig du min blogg venn;))Jeg får heller ikke lagt meg…Resten av påske snopet er nå kastet..frem med knekkebrød,huff ja det er hardt!!God ny uke til deg;))klem klem

  7. hei Nanni,slettes ikke værst dette,å ja du er absolutt flink,koselig å se deg litt oftere,men en må absolutt gjøre som en føler selv, ønsker deg en nydelig dag vennen. klem fra sylvia

  8. 1000 takk!Jeg må også øve på det…eller dvs….godta de dagene jeg ikke fixer alle mine roller og oppgaver…..for det er faktisk helt OK å være litt «out of order»…..;)Klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: