Uncategorized

Jeg skulle så mye …

~
Jeg skulle skrive masse, fortelle så mye, følge opp kommentarer og være flink jente. Men så inntok Hverdagen fru Nanni, avslutninger og sosiale sammenkomster i bøtter og spann og ennå er ikke den herligheten ferdig. Juni er på sitt beste!
Noen som kjenner seg igjen?
~
~
MEN fru Nanni fikk omsider trukket en heldig og kjærkommen følger som får en liten duppedings i posten;
Epleskrell på http://epleskrell.blogspot.com ! En hjertevarm og humoristisk blogg som formidler klokskap og varme.

Juniklem fra en lykkelig nygift fru

15 kommentarer på “Jeg skulle så mye …

 1. Hei:) Så godt å ha deg her på bloggen,det er liksom her du «hører til» for meg:)med dine gode filosofiske betrakninger og lune humor:)fioline ønsker god helg til fru nanni

 2. Kjenner meg veldig igjen, det var som jeg skulle skrevet det selv. Før var det dagens høydepunkt, men nå finner jeg nesten ikke tid til blogging og komentarer.Tror kanskje det tar på å gifte seg?Vel, du får ha en strålende helg iallefall.Klem Ann<3

 3. hei Nanni. så koselig med innlegg fra deg igjen, å ja hverdagen kan innhente alle den,men som sagt tidligere,vi venter på deg.. gratulere til følger,da vil jeg ønske deg en kjempefin helg for deg og dine. stor klem fra sylvia

 4. He , he ja hvem kjenner seg ikke igjen..!:-DKjekt å se et innlegg fra deg – og glad når jeg hører fra deg:-)Ha en fortreffelig helg kjære Nanni,klem Hege.

 5. ..å ja da..er der..og tenker på alle slev om jeg ikke har tid…sånn er det ..vi er midt i livet vet du….midt oppi med begge bena…suss i fleisen fra miamoren

 6. hei på deg 🙂 en hilsen fra det bortgjemte urmennesket Epleskrell. Du skjønner, vi har ikke fått lagt inn internett ennå og det tar visst laaaaaaaang tid. Foreløpig er det sniking på nett med mobilen, og det funker til en viss grad 😉 Men så glad jeg ble over livstegn fra deg OG beskjed om å ha vunnet noe 🙂 jeg må skrive adr min her, for å ramle innom mailen med mobilen er totalt umulig for meg gitt. He he.. Linn K Svensli Søndre Smestad 27 2008 Fjerdingby. Ha en fantastisk uke kjære deg. Klem klem

 7. Hei snupp, koser meg glugg i hel!klem, M

 8. Heisann :)Utifra aktiviteten her i blogglandia om dagen, er du ikke alene om å ha fullt opp nå i juni!Så du får komme sterkere tilbake når du har gjort deg ferdig med årets sommerfester og sosiale sammenkomster…imens får du kose deg masse med det!Klem

 9. Hei FRUE!!!Juni er travel…og vel så det!! Er det noen jeg unbner en gevinst,er det LInn, sånå mble jeg glad!!Ha en fin uke med masse sol!!klem♥

 10. Ikke fortvil! Jeg tror vi alle er inne i en «ventemodus» nå. Om sommeren er det så mye annet som skjer og en har ikke tid til alt. Nå har jo ikke sommeren satt seg helt inn ennå, men vi hååååper jo hver dag at den kommer! Det er kald vind om dagene….. DA er det greit å gå igjennom bloggen for å se om det er noe nytt og spennende ;o) Ha en flott uke og ikke tenk på at du MÅ blogge ;o)Klem fra Gro :o)

 11. Det var da noen supernydelige bilder du deler i dag!Og det er vel ikke så mange andre som får gjort alt de skulle i løpet av dagen heller tror jeg…

 12. Ikke så lett å rekke å blogge nå i disse VM tider, du og husbonden sitter vel klistra som så mange andre ;0

 13. Innom Nannivennen min igjen……nå mangler det bare at jeg hiver meg uti samboerskap og hele pakken……synes jo at jeg kan hoppe over bli kjent stadiet når vi har vært venner i 23 år….Jeg sa til ham i går at vi må ha et stort gjesterom……gjett om dere skal komme på besøk!!!???Vi har hendene fulle nå, to leiligheter å pusse opp osv…..men jeg GLEDER meg sånn til å gå videre i livet med ham….Jeg håper du koser deg masse med Thom!!!Ha en fin kveld!Klem, M

 14. KJenner igjen den følelsen……SÅ nydelige blomsterbilder! Hege

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: