Uncategorized

Sommerlese-tips!

~
En klok sjel ga Nanni denne boken til bursdagen, og i tillegg til at det er en bok jeg fint kunne kjøpt bare fordi den er så pen, så inneholder den en historie som er så morsom, varm og klok ~ slik at denne boken egentlig burde være obligatorisk i alle hjem!
~
~
Fra baksiden på boka leser vi:
» At nød lærer naken kvinne å spinne, gjelder i aller høyeste grad de gamle frøknene Tilda og Elida. Søstrene på 72 og 78 år bor fortsatt i barndomshjemmet i en liten svensk by hvor tiden nærmest står stille. Alt er som det pleier, inkludert utedoen, hvor en visitt ofte blir en kald opplevelse.
Da den galante og sjarmerende Alvar Klemens flytter inn i nabohuset og begynner å pusse opp, skjer det store endringer i søstrenes liv. De kjøper seg nye kjoler og glemmer helt at broren deres helst vil ha dem på gamlehjem så han kan overta barndomshjemmet som sommerhus. Ikke minst vil de også ha et skikkelig innendørs toalett, slik Alvar har skaffet seg. Men det koster så mye, og nå er gode råd dyre.
De to oppfinnsomme søstrene får en strålende idé til hvordan de kan skaffe seg pengene: postordresalg av potensmiddel. Dermed setter de en annonse i avisen, og fra den dagen blir ingenting som før for Tilda og Elida….»
~
~
«En hyllest til både landsbygda og vennskapet.» Fædrelandsvennen

Latter og småhumring hele veien gjennom boka, så lett og god å lese som jordbær på strå er å spise… og minst like godt!
Det mener

11 kommentarer på “Sommerlese-tips!

 1. Høres veldig fin ut Nanni – og veeldig kjekt å se et innlegg fra deg:-)Riktig god helg til dere nygifte ;-)Klem, Hege.

 2. Takk Hege, det har vært utrolig travelt i mai og juni, men denne boka var kjærkommen hvile… :)Er egentlig ferdig på jobb, men driver med slikt jeg ikke ble ferdig med mens jeg hadde elevene der, men etter mandag… da tar jeg ferie :)God helg til deg og dine, Hege!Nanniklem

 3. Ser ut som en koselig bok:)God helg!Klem Linda

 4. …den gleeeder jeg meg storlig til ja..skulle låne den av god venn….men kanskje har a drat på ferie..hva vet jeg…..men du da berta …hvaskjerisommera???

 5. hei Nanni, så koselig å «se» deg igjen,du..den boka kjøpte jeg igår,gleder meg til å lese den,hørt mye om den,håper du har det bra,ønsker deg gode sommer dager. stor sommerklem fra sylvia

 6. Takk for tipset, den skal jeg ta med meg på ferie!Har du lest «Drømmehjertet» ?Den leste jeg nettopp, og anbefaler videre.Klem Lykkeliten

 7. Hei Nanni !Lenge siden jeg har skrevet, selv om jeg har vært innom, men denne tiden på året blir som mest hektisk for pedagurker :DSpennende bok, da gitt!Ble nysgjerrig på den.. hadde vært fin til sommerlesing.Går ut i ferie fra 1. juli, og DA skal jeg være lat, da :)Ha en fin helg !Klem fra Lilleba på Rusk og Rask.

 8. For en kjekk bok- den må jeg lese;) Håper alt står bra til med deg- måtte jo tenke på deg da det var storbryllup i Sverige;) Håper du nyter livet som nygift;) Sommerklem fra meg.

 9. Takk for boktipset! Spennende… Jeg kommer selv med en bokanbefaling på bloggen min i dag.Ønsker deg en flott sommerkveld! Klem fra Liv Hege

 10. Takk for herlig pakke i posten du 😉 Jeg ble superglad! Måtte flire litt da jeg leste adr din, siden vi har vært på husjakt i det strøket, hele vinter og vårhalvåret.. men så endte vi nå her da! :)Stooor klem

 11. ..nå er den lest gitt..ledd…humret og kost meg…hæææærlig…..gudd sommer til ddeg du skreppa…hva finner dere på da??..vitardetsomdetfallerseg…….litt her og litt der..for nå er det ferie…yippi…klemklem,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: