Uncategorized

Ulike sommerskatter

~
Sommern er her og endelig er det late dager for the Nanni family… Nytt hus i skrekkelig orange farge med depresjonsgrønne karmer er fortsatt ikke malt grunnet Arbeid og Slitne Mennesker…, men herlig bord fra lokal blomstermann Thomas er innkjøpt …
Bærre lækkert!
~
~
~
~
Nannimannen prøvde i sitt overmot å kaste den gamle sparken, men den har altså Nannimor reddet og nå har gammel spark fått nytt liv …
~
~
Ny utekrok med gratis sofa fra finn.no, jordbær, is og kaffe, ei av gromvenninnene og skjell plukket av yngste unge i Nice lagt på håndtverk fra København, ei lekker lita skål med blondetrykk …. smak av sommer ~
~
~
Det Nanniske kjøkken
~
~
Og litt mer uteplass på forsiden av huset, som jeg gleder meg til huset en gang blir malt …. , men det blir itte akkurat nå… for her nytes dagene i lange drag ….
Kos dere!
Klem fra

14 kommentarer på “Ulike sommerskatter

 1. Ja det er viktig å slappe av og ta seg inn også:)Syntes du hadde gjort det riktig så trivelig ute.Ha en fortsatt fin uke.klem fra marilyn

 2. Åh, så kooselig, da !!Og hvorfor skal nå alt være så nymalt bestandig ??Synes dette ser bare helt herlig ut, jeg :)Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 3. Hei! Så koselige sommerbilder 🙂 Jeg gleder meg til å bruke tid ute i min egen hage, men her er været svært varierende.. Håper på å få luka litt i morgen 🙂 Hortensia er en nydelig blomst. Har to ute på verandaen her. Nyt sola og ferien!!Klem, Ingerid

 4. Dagene SKAL nytes nå Nanni!- du er jo nygift søta;-)Nydelig bord!Kos dere masse,klem Hege.

 5. Hei vennen….skjønner godt at du nyter dagene i ditt koselige hus. Du er jo damen med sansen du da….og det bordet ditt, Me like;o)Så deilig at du/dere også får noen dager i Antibes…Nyt dagene videre..og gjett om jeg skal skaffe meg boken du anbefaler. Klem fra lesehesten

 6. Alt til sin tid!Det er viktig å slappe av og ladde batteriene…huset går jo ikke akkurat avgårde :)Utrolig lekkert det nye bordet ditt! Og så utrolig morsom bruk av sparken :). Det var stilig! Hmm…mamma og pappa har noen gaaamle sparker stående…kanskje jeg skal gjøre det samme når vi får vårt eget hus :)Slapp av, og nyt det!Klem

 7. hei nanni,så koselig sommerlig innlegg,det syntes at dere stor koser dere nå,mye fin pynt dere har ute,kjekt med gratis sofa,man kan ikke klare alt med engang vettu,huset får dere ta når det passer,syntes jo det gule som skinner i bildene her er vakkert,dere får kose dere masse,å ha en riktig god tur i europa,blir det Nice..klem fra sylvia

 8. Fy flate for et lekkert bord du, det var helt rått altså, ikke sett maken nei!! Knallfint med sparken på veggen!! tror ikke det gjør noe om huset ditt har «feil farge» slik som du pynter og gjør det lekkert!!

 9. Skjønner at du koser deg maks i sommerferien:) Likte spesielt godt hagebordet ditt, helt nydelig :))

 10. Nydelige omgivelser…..nyt sommeren….jeg er ikke så flink med bloggingen for tiden…litt busy med å være forelsket….Her er det allerede planer om nytt hus ….!!!!Livet er herlig, selv om jobben fremdeles er for tøff, og ting tårner seg opp….Bra at livet fungerer på ett område iallefall…Stor klem, M

 11. så mange søte glimt… kose dere videre¨¨*

 12. Tusen takk for svar☺Litt fleire spørsmål…☺Syns du maskina var for liten til brød og bolledeig?Hadde du ekstrautstyr som du var fornøgd med?Suger til meg all informasjon eg kan få☺Nydelege sommarbilder du viser her☺Klem M♥

 13. hei. ønsker dere en riktig god tur til danmark,kos dere max..ang huset å maling,tror jeg mye er gjort om du får hvite karmer..vår nabo gjorde det å huset er så fiint.. sommer natta klem fra sylvia

 14. Hei du!Håper dere har det fint i København, vi storkoste oss i Danmark i alle fall!Klemklem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: