Uncategorized

Slik bor vi …

~
… trolig vist litt av dette før, men slik bor vi altså … Det er en drøm å gå ut på takterrassen og hver morgen møtes av Middelhavet og sol ….
~
~
Denne lille butikken fant jeg i Antibes, fryd og lykke! Noen deilige produkter ble med meg hjem med høytidelige løfter om at nu, ja NUH, skulle Nannimor begynne å stryke tøy! Ja… strykevann fra L´Occiante ble med hjem i lekker liten pose, samt verdens deiligste deodorant (som jeg har langt lettere for å bruke) ..
I skrivende stund har vi kjørt over Alpene og langs Napoleons rute og er i Grenoble. En utrolig vakker vei som starter rundt Cannes og går via Grasse opp hit.. Turen anbefales! Og jeg savner allerede terrassen hos mamma OG mamma .. C´est la vie.
Bonne nuit, mes amis, a bientot!

11 kommentarer på “Slik bor vi …

 1. mmmmmm simpelthen føler med deg!Å våkne til Middelhavet er det beste på jord,eller det beste som finns på jord mener jeg vel….:)Frankrike,Hellas,Italia,Spania…..mmmmmFlotte bilder og en god stemningsrapport Nanni:) God tur hjem og fiolineklem.

 2. Så deilig det ser og høres ut der Nanni mor:)eddaKlemmer

 3. Så herlig, skjønner godt at du trives der:)Kanskje jeg må ta en tur selv for å kjøpe litt strykevann…hater å stryke:(Klem fra marilyn

 4. Høres ut som du har en fantastisk sommer. :-)Om du liker L'Occitane kan du jo bli med på sommerkonkurranse hos meg. Der kan du vinne små lekre såper og kremer.

 5. Jeg ser at dere har hatt det vanvittig flott ! Bare stemningen gjør at jeg lengter nedover.Slikt er vitaminer før en lang vinter.Ha en fin dag !Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 6. Så deilig dere har det!! Nyyyyyyt hvert sekund…Og som blomsterFinn sier, for mye av det gode er praktfullt!Stor klem, M

 7. Åååå….nyyyyt! :)KlemJuneNostalgi & Skriverier

 8. Sukk…det ser og høres helt fantastisk ut!!Så heldig du er :).Kos deg videre :)Klem

 9. Virker bare steinherlig.

 10. Å herlighet for et sted ;o) Så nydelig! Ja jeg sier som resten her, nyyyyyyt og mere nyyyyyt ;o) Heldige du!Klem fra Gro :o)

 11. Åhh..for en lykke <3Det ser ut som dere har hærlige dager :)Kos dere så masse.Nydelig blogg du har forresten!Klem fra Anneli ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: