Uncategorized

Loppisfunn fra Moseldalen med en dæsj av Provence ~

~
Nanni er delvis tilbake fra sitt ufrivillige skriveeksil. Muligens. Uansett, disse tingene må vises!
Etter å ha trålet bruksjapper og andre småbutikker først nedover i Europa og deretter oppover i Europa, noe som gjorde Nannimannen svett ettersom mengden av duppeditter økte i bilen, landet vi omsider (man lander kanskje ikke med et skip…) i Oslo for litt over en uke siden. Nannimannen hadde bestemt seg for å si til tollere som eventuelt ønsket å sjekke lasten, at i denne bilen var det dessverre ikke plass til noe som helst utover kvoten.
~
~
For Nanni fant gull! Vakre håndklær til toalettet, gammel såpeholder, deilige såper…. Nanni fant gamle damer som satt og bant lavendel like ved lavendelmarkene og måtte kjøpe tre bunter for 2 euro bare for å ha lukten i bilen. Nanni fant en enorm fransk vask i boden til Fru Mor og mere til.
~
~
En del av det nye stæsjet er nå inne på toalettet, det er rett og slett en duft av Provence og Moseldalen der inne. Og det er jo ikke å forakte på et toalett!

9 kommentarer på “Loppisfunn fra Moseldalen med en dæsj av Provence ~

  1. hei på deg. såå vakkert kjære deg,heldig du var,klart man må stappe bilen full av ting når de er så vakre som dette du her viser.velkommen hjem,koselig å se deg igjen. nå er jo hverdagen kommet til noen å enhver, ha en fin kveld vennen. klem fra sylvia

  2. Heisann..hørtes ut som en fortreffelig tur Nanni…akkurat min drømmeferie:)Helt nyyydelig den der såpekoppen….kos dere..eddaKlemmer

  3. Velkommen hjem! Det høres ut som dere har hatt en fantastisk ferie!Det høres jo helt herlig ut!Man kan jo virkelig kose seg på ditt toalett :).Klem

  4. Så nydelige skatter du har fått med deg hjem. Jeg elsker spesielt såpeholderen, den var bare lekker.ha en fin kveld.klem fra marilyn

  5. Så herlige funn du har gjort!! Ingenting er som bruktbutikker og drømmen om å gjøre store kupp;) Nydelig såpeholder- og jeg skal plukke lavendel og henge opp i mengder på toalettet- det har jeg ikke tenkt på engang- men det er jo sted som kan trenge hjelp av gode dufter…. Håper du har en fin uke!!

  6. ÅÅÅ så fin sepe kopp du fant deg… og en vask…høres flott ut… høres ut som dere har hatt en flott ferie…=)

  7. Så herlege funn…

  8. Velkommen tilbake til gamle-landet :)Skulle likt å sett ansiktet til tolleren om dere hadde sagt den setningen !Neste gang får dere bytte til en større bil..Så mye artige ting, og dufter er opplevelse.. og minner :DKlem fra Lilleba på Rusk og Rask

  9. Hei vennen..så mange fine franske skatter du har kjøpt med deg hjem. Kjenner lukta helt hit jeg, eller er det fra mitt eget gjestetoalett som det også er fullt med go`lukter fra France. Får snart «storbesøk» derfra vi…ble nysjerrig nå. Forts.følger.A bientôt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: