Uncategorized

Sterk og fri!

Jeg har herjet litt med Marianne Aulie på Twitter i det siste og har sågar etterlyst den første nakne mannen på nettstedet, han må gjerne være sterk og fri i tillegg *mohahhahaaa*…
Deretter var tanken å lage et morsomt blogginnlegg, MEN da Maria min kom hjem med blant annet dette bildet i dag, da ble det et seriøst eksempel på sterk og fri. Maria med nakkebruddet, Maria som overlevde, Maria min ❤
Bildet er tatt av John Erik Ingeborgøyen.
Ellers lider hverdagsautisten i meg over at Criminal Minds er fjernet fra TV2 og det uten forvarsel, ihvertfall har ikke Nanni oppfattet forvarselet…. 
Og ellers nr 2, så lurer man i det Nanniske hus (dvs jeg) på om man (jeg) liker denne nye publiseringsgreia jeg nå skriver på. Det ble mange endringer på en kveld, det. 
I ellers 3 må det nevnes at Nanni er en ufattelig dårlig rosablogger, men snart skal jeg legge ut vakre blomster fra Finn Schjøll sin butikk.
Dette ble kanskje litt morsomt likevel ?
God aften, godtfolk!
 
 

2 kommentarer på “Sterk og fri!

  1. hei vennen. flott sterk jente du har,så flott hun er,ja livet får absolutt et annet perspektiv når en opplever sånt,en ser liksom plutselig hva det er som betyr noe i livet,å det er langt ifra kropp,slanking å hva skal jeg gå med…det blir litt trivielt,..men moro er det *ler*det finnes så mange flotte sterke jenter i vårt lille land,. ja kan du begripe at tv2 bare kutter sånn.går ikke an… gleder meg til blomster innlegg , ha en vakker dag Nanni om den er rosa eller grønn…hihih du er ei flott dame. stor klem fra sylvia

  2. Fine Maria!:-)He, he syns du skriver morsomt stadig vekk jeg Nanni:-)Riktig god helg,klem Hege.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: