Uncategorized

God lørdag !

 Åååå jeg er altså så fraværende på blogg, det er forferdelig…. Men dagene har bare 24 timer. Sønnen min spurte meg i dag (i går?) om ikke det egentlig var litt for lite for meg. Jo takk, det er det…. Noen som føler det slik også? …

 Bildene jeg deler her, er fra forrige konfirmasjon, da hadde jeg lite penger, ny alenetilværelse og en snill blomstermann som hjalp meg … Man tager hva man haver av pynt og koselig ble det 🙂

 Til våren ventes neste konfirmasjon, etter jul går invitasjonene ut og nytt bord skal etterhvert pyntes ~ herlig!

 Jeg lurer på om jeg ellers legger for mye i disse blogginnleggene av stil og layout, tekst og innhold. Jeg blogger jo ikke når kravene jeg setter til meg selv blir for store. Så nå bare skriver jeg. Deilig! Er det noen som opplever noe av det samme….? Er vi for flinke jenter? God lørdag til alle skjønne bloggedamer som beriker tilværelsen min både her og på fjesboka ❤ ~   Jeg er nok ikke av de som driver størst i bloggebusinessen, men ser jeg runder 40 000 treff snart, det bør feires og jeg lager en gavepakke med trekning i kjent stil her inne i dette deilige Bloglandia…. snart-snart! God natt og god lørdag, klem fra         

9 kommentarer på “God lørdag !

  1. Kjære kjære snuppa mi! Er en fryd å lese bloggen din. Utrolig koselig konfirmasjons bord, du kan det med å dekorere. Har selv konfirmasjon til våren, som du vet. Og her ga du meg inspirasjon :)God klem i fra meg, Tine

  2. Heisann på du:)Hyggelig og se deg….ja døgnet kan vel ha for lite timer noen ganger…Men en får prioritere det som er viktigst…familien….Og at du har det bra:)ha en kos lørdag Nanni mor..eddaKlemmer

  3. Hallo, Nanni !Kanskje døgn på 48 timer ville blitt for lite også ….Vi har et helt liv av tid å ta av, men det går også fort, så det gjelder å prioritere.Nydelig pyntet bord !Ha en koselig helg :)Hilsen Lilleba på Rusk og Rask

  4. Hadde døgnet hatt flere timer, så hadde vi nok fyllt dem også. Ta det rolig, og kos deg i helgen! 🙂

  5. Nydelig dekket bord, – ikke alltid det dyreste bordet som er penest!Og blogging skal være gøy ,og blir GLAD når jeg ser et innlegg fra deg!:-D- men sliter med samvittighet her i gården også..!Riktig god helg Nanni,klem Hege.

  6. Nydelig dekket bord:) Kos deg med blogging og gjør det som føles best fort deg.Ha en fin helg.klem fra marilyn

  7. Koselig med innlegg fra deg!! -og kommentar hos meg! ♥Ha ei fin uke, Nanni!Klem, Janni:)Duse Pasteller

  8. Nydelig bord du hadde pyntet! Jeg savner deg her inne i blogglandia- det er jo litt spesielt med dem man først fikk kontakt med her inne synes jeg. Men jeg ser jo at det er flere som faller av lasset- og noen blir jo helt borte. Det går vel opp og ned med blogglysten- det gjør det for meg- men jeg tror det er viktig å senke krava- og bare skrive et innlegg uten at alt må være så gjennomtenkt;) Håper døgnet får noen flere timer hos deg;)Ha en fin uke- klem fra meg;)

  9. hei Nanni. herlig bord dette er da, så flink du er,har konfirmant til våren vi å, å denne tiden går sååå fort, koselig innlegg fra deg, ja vi prøver å være perfekte, ønsker deg en fin onsdag. klem fra sylvia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: