Uncategorized

Advent …

~
Så er advent straks her …. MinsteGull og Nannimor har funnet frem litt jule-og adventsstæsj og vi koser oss! MellomsteGull har brukt sitt nye kamera og tatt bildet, utprøvingsfasen, det kommer til å komme mye bra derfra, tro dere meg .. I dag har jeg kost meg og tittet på ulike blogger, det er topp inspirerende! Dessuten har jeg kost meg med det nye interiørbladet som har kommet ut (og det har et navn som Nanni i sitt fredagsmodus har glemt!) …. Jeg fikk en liten utfordring om å legge ut noe av det Gullene og jeg pusler med av julegaver og det er mulig det kommer noe her denne helgen. Til dess ønsker jeg dere en deilig helg med vakkert vintervær og mye lys og varme!

5 kommentarer på “Advent …

  1. Ønsker dere en deilig helg 🙂 Minstegull er riktig flink til å ta bilder, bare la de slippe til :-)Klem, Nostalgia

  2. Dersom det er adventskos du vil ha så ta turen til Nesodden :-)). Vi åpner dørene kl 11 i morgen og da blir det jul!Klem

  3. Nydelig bilde datteren din har tatt,Nanni.Ønsker deg en fin adventshelg.Klem

  4. God helg Nanni 🙂 En god klem til både deg og minste gullet. ;))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: