Uncategorized

Vår nye, lille skatt ~

 ~
Se på denne lille skatten, er han ikke nydelig? For halvannen uke siden hentet vi Bobby og gamlehunden Theo var i sjokk et par dager. Nå leker de med hverandre og Theo oppdrar og tusler unna når den lille blir for intens .. Bobby er åtte uker på bildene. Sukk hjerte ❤
~
~
Bare et lite glimt herfra meg, fortsatt god kveld i stuene!

20 kommentarer på “Vår nye, lille skatt ~

 1. Akk så skjønn liten skapning!! Gratulerer med bebisen =) Jeg elsker hunder. Har en hund her hjemme også, og du verden så utrolig mye glede vi får av henne hver dag.Hva slags rase er dette??

 2. hei vennen. ååå for en kosebamse du har fått der, så nusselig, sånne småting smelter hjerter. koselig å ha. ønsker deg en fin kveld, klem fra sylvia

 3. Åja, jeg glemte å skrive rasen, høhø… Blanding av chihauhaua og papillon 50/50 og ei venninne mener det er litt skogmus i ham også 😀

 4. For en herlig liten kar- mye selskap i dyr- har aldri hatt hund- men brukte å lufte en i min ungdom- eierene hadde lært den å ta seg en røyk!! av alle ting;) Koselig å høre fra deg igjen- vi har flyttet til Asker nå-rart å ikke bo i gokk lenger;) Håper alt står bra til!

 5. Nyyyydelig liten voffs♥Jeg har selv en liten Mopsegutt på snart 2 år, elsker livet med hund og vil gjerne ha en til!! Ett lite tips om du trenger hudeutstyr til en billig penge, sjekk ut denne siden;http://onlinezoo.no/ å om du bruker koden «jattes» når du handler får du i tillegg 10% rabatt på alt du handler :))Legger meg til som følger her jeg, å kommer gjerne igjen♥Klem Jatte♥♥

 6. Skjønne lille skatt:)klem fra marilyn

 7. Helledussen da! Skjønningen!Bra at den eldste tar seg av den yngste!Ønsker deg en fin uke!KLemDuse Pasteller

 8. ÅÅÅ så søt da.. grattulerer… de er herlige som valper..klemmer 0)

 9. Nyedelig liten skatt :O)—Vi har en Papillon selv og vet hvor skjønt det går an og være ;DVår «Happy» er ti år og er i fin form —Ha ei flott uke ——-

 10. Herreli så utrolig søt da ♥Ha en nydelig dag :)Klem Tina

 11. Åh, helledussen for en nydelig kar. Kjempesøt ;)Ha en sprudlene dag 😉

 12. Åhhh, så NYDELIG! 🙂 Det var en skjønn liten tass, jeg ble jammen meg valpesjuk selv – på tide at vår lille Pelle får en lillebror! Klem 🙂

 13. Nydelig liten en. Kunne tenkt meg en hund til jeg også….men da skulle den være liten. Ønsker deg flotte dager. Klem Merethe

 14. Åååååååå så nydelig liten tass!!!Kose dere masse ;)Klem fra Maja

 15. Åh, herlig, bare herlig !Er like valpesyk hver gang jeg ser valper :)Det er vel derfor jeg har en hel gjeng med småtasser her hjemme….Ha en god natt :)Klem fra Lilleba

 16. Hellandussan så utroooooolig nyyyyydelig!!!!Sukk, nå ble jeg valpesyk :)Theo kommer til å bli en suveren storebror. Det er så koselig med to hunder…herlig å se søskenkjærligheten og vennskapet som utvikler seg etterhvert!Lykke til med valpeforeldre tilværelsen :)Klem

 17. Akk ja, dere, han er til å spise opp … Ligger ved siden av meg her og sover <3. I dag hadde storevovsen et uhell og kom til å tisse på den lille, ettersom Bobby plutselig løp under Theo … :D. Så da fikk vi sjekket at Bobby er vaskbar og at han synes det er ok. Jeg nyyyter å ha valp igjen og forstår alle som får eller har valpesjuken…. :)Snart skal jeg innom dere, gleder meg :)Klem ~

 18. Å, helledussan ♥ så søt… Takk for at du deler så nydelige bilder med oss, kos dere masse 🙂 Stor klem fra Mette

 19. Åhhhh så nyyyydelig. Jeg har akkurat samme blandingen av chi og pap men min går i brunt og hvitt. Min blir straks 1 år. Akkurat passe stor til kos i sofaen 😉 Gleder meg til å se flere bilder av nurket :o)Ha en flott søndag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: