Uncategorized

Sjokolade og en nær-Pascalopplevelse

Sjokolade kan kurere det meste.
I vinter skulle Nanni på tangokurs. Uten partner. Igjen. Jeg grugledet meg. Tangodansens myke føringer fristet, et lokale fylt med fremmede mennesker gjorde ikke.
I påvente av at kurset skulle begynne, svingte jeg innom Pascal i Prinsensgate. Lokalet var nesten tomt. Et par herremenn, det Nanniske nærvær og Pascal i egen fransk fremtoning var alt og alle som befant seg i det vakre lokalet. Bon soir, sa Pascal. Bon soir, svarte Nanni og prøvde å se fransk verdensvant ut. Det funket, viste det seg i ettertid.
De to herremenn tok over konversasjonen som omhandlet rommet vi satt i, sjokoladeriet og gesjeften forøvrig. Plutselig utbrøt pene Pascal: Vil dere være med meg i mitt chokolaterie?  Vår vakre vert spurte de to herrene med ord, men så på Nanni den franske. Han kunne spurt om hva som helst, jeg haddde blitt med der og da.
Turen gikk opp trapper og inn i det aller helligste. Og der lå de. Sjokoladene. Konfektbitene. Mange. Følgende magiske ord ble så sagt: Vil dere smake (fransk aksent, svært sjarmerende)? Nanni ville smake. Nanni var i sjokoladeparadis. Det eneste drawbacket er at man ikke går bananas i sjokolade med vakker mann tilstede. Men det ble smakt. Bit etter bit. I en liten smak av et eventyr.
Med langt lettere tangotrinn forsvant Nanni deretter ut i natten.
Sjokolade kan kurere det meste.


11 kommentarer på “Sjokolade og en nær-Pascalopplevelse

  1. Å, ja, Nanni 🙂 Sjokolade kurerer, det vet jeg alt om, og den skal være så mørk og kaldpresset som det går an 😀 Herlig at du er på bloggen igjen !Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

  2. Hei Lilleba!! Ja, nå hadde jeg litt lyst igjen.. det må liksom sige inn av seg selv. Og opplevelsen var eventyrlig. He made my day. Eller night :)Klem!

  3. Hei Nanni;) Så herlig med innlegg fra deg igjen- du skriver så godt- og for en drøm å få et blikk inn i paradis. Håper tangoen gikk bra også;) Først nå skjønte jeg betydningen av diktet ditt under her- stor klem til deg min venn;) Godt at du er tilbake!!!!

  4. Hei du :), ja, det var en nydelig opplevelse! Livet har sannelig bydt på sitt, men jeg har det fint nå. Takk for gode ord fra deg, det varmer… Nå skal jeg stikke innom bloggen din også her <3. God klem.

  5. Hei kjære Anne. Så koselig med hilsen fra deg. 🙂 Også kos å lese innlegget ditt. Du er sterk og flott! klemmer

  6. Herlig ❤ og så godt at du er tilbake i blogglandia. Har savnet dine gode ord.Klem fra Sissel

  7. Hei, Herlige ord fra deg:-) Takk for koselig hilsen. Hvilken veske fant du? God søndag! klem Siv:-)

  8. Takk Merethe, jeg må se hvor mye jeg jobber her på bloggen, den er blitt litt ambivalent for meg, men samtidig representerer den jo livet mitt de siste årene. Og de er som de er uansett. Godt dere damene er her <3. Klem!

  9. Takk Sissel! Blogglandia er et godt sted å være og jeg er glad dere damene både er her og noen irl og noen på fb :), god klem!

  10. Hei Siv og takk <3, lurer på å lage et veskeinnlegg, det ligger på en liten arbeidsbok enn så lenge, innlegg om den kommer, tror jeg :). God klem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: