Uncategorized

Det som er godt, det som er vakkert ~

Tidvis tar livet vendinger man ikke kunne forutse. Kjærlighet går, kjærlighet kommer. Og blir. Minner finnes i hus, minner finnes i hjertet, man skaper nye øyeblikk og ny historie som legges til i minnebanken, man former sammen, hjem, musikk og nye mirakler. Takknemlig, er jeg.

3 kommentarer på “Det som er godt, det som er vakkert ~

  1. Koselig ღ kjekt å se innlegg fra deg, og jeg håper på flere 😉 Stor klem fraMette

  2. Takk Mette 🙂 God klem!

  3. Kjære Nanni, er det virkelig deg? Det var lenge siden, så koselig. 🙂 Og takk for flott middagstips, det skal jeg prøve for jeg er veldig glad i kylling. Nydelig dikt her hos deg. Jeg legger meg til som følger. Ha en deilig dag.Klem Eline.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: