Uncategorized

Sykkel is the new black

Jeg elsker bilen min, en fin moden Honda CRW. Samtidig har disse ukene med sykemelding der jeg har vært vel plassert på sidelinja, fått meg til å våkne helsemessig. Og innse at jeg har en fin sykkel, en citybike fra DBS med nostalgiske former. God er den og.

Sammen med sønnen, ble sykkelen her om dagen pumpet opp og klargjort og i går syklet jeg til legen. Og hjem. Hjemover er bøygen, der er oppoverbakkene, men det gikk merkelig bra ettersom trille sykkel er en fin ting. Jeg innså også hva vi mister i bil. Duftene, knopper som springer, roen, tid.

Mitt private lille VM i å kutte ned på aktiviteter der jeg er nyttig for andre gikk til nye høyder i går til vill applaus fra legen. Han var i hvert fall veldig fornøyd. Jeg skal ha mer nyttig til for min egen del. Og mindre magesår.

En av favorittsidene mine på nettet har blitt denne: Sykkelpikene og jeg drømmer om alt jeg har lyst på av vakre vesker og hundekurv må det bli, men først hjelm. Slik man kan ha som hatt. Ta en titt, det er inderlig mye fint der!

God vårdag til deg!

0 kommentarer på “Sykkel is the new black

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: