Uncategorized

1. mai ~ noe å feire?

1. mai! 

Jeg vokste opp på Elverum, et kuldehøl, og husker hvordan våren gjorde sterkt inntrykk. Det sildret og rant fra bekker og i grøfter mens sola tok livgivende grep. Skoleveien ble en labyrint rundt pytter og små gjenstridige topper av is og snø. Og til slutt måtte vinteren gi slipp. 
I år har jeg hengt ut flagget som vanlig. Jeg har aldri gått i tog denne dagen, likevel kjenner jeg en stille takknemlighet for det som er kjempet fram før min tid. Mange sier alt var så mye bedre før, det stemmer trolig ikke over hele fjøla. Flagget er oppe og jeg er evig takknemlig for landet vårt og de godene vi har.
God 1. mai!
 

0 kommentarer på “1. mai ~ noe å feire?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: