Uncategorized

Invitasjon!

God formiddag på en regntung søndag i juni!
Gårdagens terrassefest med vimpler og rosa champagne hos en venninne ligger mildt i minnet og i dag er det en fin dag å kose seg inne på.
Det må pakkes videre. Om to uker er jeg inne i mitt nye hjem. Før den tid må minst 58 esker til fylles og sorteres. Når jeg får oversikt, har jeg tenkt å fylle smia i nyhuset, som for øvrig slett ikke er nytt, men en aldrende kjempe, med ting og tang jeg strengt tatt ikke trenger – og jeg skal love det at det er ganske mye, og der skal jeg ha loppis med utropspris på kr. 1,- ca.
Enda mer presserende og viktig her og nå, er at invitasjonene til bryllupet må ut! Selvsagt har jeg valgt en klipp og lim variant, men det er koselig. Roen ligger over heimen, til og med valpene døser. Jeg tusler frem og tilbake mellom livlinjen min, kaffemaskinen, og pcen og tankene flyter. I alt som skjer, har tanken slått meg at det hadde vært deilig med et barbeint-på-stranda-bryllup. Ikke noe annet enn en lett sommerkjole, hav og måker (som driter) og mannen i mitt liv. Så ønsker vi og å feire med familie og venner, ha fest og feire livet og vennskapet, la musikk og moro forene og gi folk og fe en god dag. Med vimpler. Og rosa champagne kanskje.
Det er verd en fest å feire kjærligheten!
Og jeg vet at kjærligheten mellom min prins og meg er så sterk, at vi vil velge hverandre hver dag livet ut.
For kjærlighet på direkten, følg meg på snap: annesudmann
Takk for at du leste!

2 kommentarer på “Invitasjon!

  1. Vi giftet oss for 8 år siden etter 19 år i samme hus. Jeg tror at vi begge ble overrasket over hvor flott dagen ble, og hvor viktig det var å feire.

  2. Takk for klokt og godt innspill, Åshild! Jeg tror det blir en viktig dag og gleder meg midt i all organisering av det hele.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: