Uncategorized

Gleder du deg til jul? Les dette! Gruer du deg til jul? Les dette!

Gleder du deg til jul?
Eller gruer du deg?
Vi har så ulike minner fra barndommen – og disse påvirker oss i voksen alder. Om du er en som gruer deg, kanskje du kan lage nye opplevelser, nye spor som gjør at du kan begynne å glede deg?
Forskning viser at det dannes spor i hjernen av ulike vaner og opplevelser. Vi kan øve inn nye vaner og få nevronene som snakker sammen mellom hjernehalvdelene til å lage nye veier. Men det tar litt tid. Traumer, imidlertid, lager så dype spor, at de ikke lar seg viske ut. Man kan likevel lage mange nye gode spor over traumesporet, slik at verden likevel blir et bedre sted. Enkelt sagt.

Så om du har gode minner, gode opplevelser, hjelp noen som ikke har det. Det er to måneder til jul Kanskje vi kan invitere noen til et morsomt juleselskap? Kjenner vi noen som er alene på julaften? Har vi plass til en til rundt bordet? Kan vi hjelpe til på Fattighuset? Kan vi gi noen som ikke forventer det en gave? Det er så mange ting og så små ting som skal til. Og fortsatt er det slik, at den største gleden vi kan ha, det er å gjøre andre glad!

Jeg gleder meg alltid til jul. Jeg var heldig og hadde, har, en mamma som skapte gode minner. Vi hadde ikke all verdens, men vi hadde hverandre og det var gode dager. Hjertevarme, humor og tid sammen er gratis investering som gir stor verdi. Jeg var heldig. Jeg håper jeg får gi noe av det samme videre. For nå kjenner jeg at julegleden kommer krypende og Pinterest flommer over at inspirasjon, tips og ideer i feeden min der. I dag er bildene lånt derfra. Å ta en tur på Pinterest disse dagens anbefales! 

Takk for at du leste!

Pinterestklem med granbarduft oversendes!

0 kommentarer på “Gleder du deg til jul? Les dette! Gruer du deg til jul? Les dette!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: