Uncategorized

Tiaratips til trøblete tirsdag!

Er det en trøblete tirsdag, sier du? Ja litt, sier jeg. Det er grått, vått, mørkt og jeg er jammen ikke ferdig med denne tannhistorien likevel. Ny tannlegetime følger i morgen. Men sett i lys av verdenssituasjonen for øvrig, er det til å leve med. 
Jeg har jo lovet tiaratips fra 50-årsdagen min i dag og her kommer noen av dem! En god del flotte quinder har i det siste sagt de leser bloggen hver gang jeg publiserer noe og jeg er jo ikke vanskeligere laga, enn at jeg blir veldig glad for det! Så la oss løfte hverandre i vintermørket med disse kloke betraktningene fra fine venninner i en helt egen tiarabok fra 50-årsdagen:

«Sørg for å ha en god venn å kommunisere med i løpet av dagen, så du kan få litt hjelp til å dytte tiaraen på plass underveis (herlighet, som jeg tidvis trenger det!). Kommunikasjon kan foregå på mange vis, men i en travel hverdag, er snapchat bra å bruke!»
Takk min skatt, som har skrevet dette!

Neste tips: «Tiaratips til min juvel (takk, vennen min!): En dag må inneholde:
1 par høyhælte sko (check)
1 kjole
1 matchende veske
Hjerte-venner tilgjengelig (check)
Snap-oppdatering fra deg *hjerte* (kommer!)


Neste tirsdag kommer det flere tiaratips og kanskje du og har noen? Del gjerne i kommentarfeltet! Sammen og totalt er vi grundig kloke!
Om du ikke hittil har gjort deg nytte av tiaratirsdagen, gjør det nå! På med (den indre eller ytre) tiaraen, rett opp ryggen og vit du er verdifull!

Takk for at du leste!

Tiaratanker og klemmer!

0 kommentarer på “Tiaratips til trøblete tirsdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: