Uncategorized

Sju tips for 2017 ~ hvordan kan du lage deg gode dager i det nye året

Godt nytt år!
2016 er tilbakelagt, rakettene er avfyrt og 2017 er her, Kongelig variete´ er sett nok en gang og her er vi. Det er 2017. Jeg er ikke så god på nye starter, jeg er ikke av de som higer etter nye og blanke ark, jeg liker egentlig å skrible på de arkene jeg allerede har. Derfor lurer jeg på om nye år helt er noe for meg, sånn egentlig.

Jeg er ikke god på mandager heller. Jeg er ikke god på ny start, nytt år og den slags. Det trenger jeg øve meg på. Mulig har det sammenheng med strikker strukket for langt for lenge og for lite hvile og tid til ingenting. Her i det nye, gamle fredfulle huset hviler jeg naturlig. Et mål for 2017 er nok hvile og nok søvn.
For når kvelden faller på, er frua full av virketrang eller føler i overkant mye ansvar for å følge opp diverse tv-serier i tilfelle de skulle gå ut på dato 😏 Og uten søvn blir ingen mål nådd. Så jeg har noen tips jeg følger selv og herved deler jeg dem med deg:

Tips for 2017:
  1. Tenk over hvor du vil være om et år fra i dag av. Hva er hovedmålet? Kanskje du må prioritere bort noe. Gjør det. Man oppnår mindre ved å fordele seg på for mye (tro meg, jeg vet). 
  2. Del opp hovedmålet i tremåneders mål – 90 dagers mål. 
  3. Del opp i ukesmål. Hva må du gjøre ukentlig for å oppnå 90-dagersmålet? Elefanter kan ikke spises i ett jafs, de må deles opp.
  4. Sett av tid til å restituere deg – sett av tid til å hvile.
  5. Skriv opp tre daglige gleder på mobilen din eller i en liten bok.
  6. Sov nok ♡
  7. Lag gyldne øyeblikk for deg selv og for andre, en gave helt utenom bursdager, spander en kopp kaffe, legg noen oppmuntrende ord på en lapp til kjæresten din, kollegaen din eller noen andre og så videre. Det handler om å se og bli sett, og det er grunnleggende i oss mennesker.
2016 har bydd på store endringer i vår lille familie, men vi har landa fint. Nå venter straks nyttårskonserten, noe husfruen her på vårt lille Fredely er helt avhengig av å se på – hvert år, Strauss opp og ned i mente, blomsterprakt og vakker musikk. Deretter går turen til Hønefoss, der storesøstera (jeg har ingen biologisk, jeg har adoptert henne selv) venter på Sætrang i julehuset sitt og da er jula komplett for min del og jeg tror kanskje, kanskje jeg er klar for morgendagen, mandagen, og det nye året sånn helt på ordentlig.

Lag deg en god dag, lag deg et godt nytt år!

Takk for at du leser!

Klemmer!

2 kommentarer på “Sju tips for 2017 ~ hvordan kan du lage deg gode dager i det nye året

  1. Vakkert skrevet på første arket av 365 ….. Gleder meg til å følge den flotte bloggen din! 🙂

  2. Tusen takk, Heidi! Jeg gleder meg til følget! 🙂 Godt nytt år til deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: