Uncategorized

Hemmeligheten bak å planlegge julegaver!

ANNONSE – Memo of Norway
MORS GAVER
Har du lest boka Mors gaver av Cecilie Enger? 
Denne boka kjøpte jeg fordi min egen mor alltid har ført lister over julegaver vi har gitt i familien. Om jeg ikke husker feil, første hun opp hva vi fikk også, noe som kan være utrolig kjekt for å huske å takke riktig tante for riktig gave – noe som er helt innafor høftlighetsmessig. Og som sparer deg for mengder av trøbbel 😅
Hvert år da mamma tok frem julegaveoversikten, steg forventningen i meg. Derfor bestemte jeg meg for da jeg fikk barn, at jeg ville gjøre det samme. Boka ble kjøpt inn da jeg fikk mitt første barn for 27 år siden og siden da har boka vært i bruk hvert år. Til i fjor. Da var den skrevet ut – helt til permen etter siste side!
Foto: Gyldendal

VÅR GAVEBOK
Det er vel ikke et eneste barn i familien som ikke har sniktitta i gaveboka vår. Derfor har jeg alltid skrevet inn gaver til barna til slutt. En gavebok er gromgod for å holde orden på hva du ga i fjor og året før der, men det er og en historiebok. Det er navn som kommer til å stå der, som kanskje går ut av tiden. Det er bok der du kan lime inn adresser og bilder og utklipp og inspirasjon til nettopp denne julen og hvor du neste jul titter tilbake og smiler eller mimrer fordi minner går i sesonger. De blir ofte sterkere rundt høytidene.

Har du aldri gjort det, sier du? Da kan du starte nå!
Har du aldri hatt system på det? Det kan du få nå!
Har du gitt samme gave til samme person et par år på rad og fått overbærende blikk? Det kan du unngå nå 😉.
Jeg gleder meg over å ha fått en ny juleplanlegger der jeg både skal skrive ned gaveoversikt og andre ting som inspirerer før jul og du, skynd det å bestille, for jeg har hørt det selges godt nå hos Memo of Norway
Bruker du rabattkoden anne20 får du 20% rabatt også! 💝
Klemmer!

1 kommentar på “Hemmeligheten bak å planlegge julegaver!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: