Shop my favourites

Hudprodukter en tiaratirsdag verdig!

 

Hei alle fine tiaradamer! På denne tiaratirsdagen vil jeg vise deg noen nye deilige produkter jeg har fått noen testere på og jeg digger dem! Jeg kommer til å ha en giveaway på disse, så følg med – følg med! Produktene er fra Bnatural og er rene og økologiske produkter.

Kapuluan Kokosolje er et  100% økologisk multiprodukt og er laget av bare de ferskeste kokosnøttene som kommer fra landlige, økologiske gårder på Filippinene. Denne håndpressede kokosoljen er av fineste kvalitet, med et bredt spekter av helse- og hudpleiefordeler. Kapuluan kokosnøttolje er helt naturlig, ren og med en eksepsjonelt høy klasse for skjønnhet og personlig pleie. Silkeaktig glatt med en vakker, subtil kokosnøtt aroma, absorberer oljen raskt og er svært fuktighetsgivende, mens den er rik på næringsrik E-vitamin og antioksidanter. Kapuluan kokosnøttolje er et fundament for en sunn, vakker hud, og påvirker ikke dyr eller vår jord. Vår håndpressede, kokosnøttolje er laget på gårder, uten bruk av industrielt utstyr, slik at små oppdrettsfamilier kan produsere kokosnøttoljen i et sunt og godt miljø. Prosessen med å lage oljen er ekstremt enkel, man unngår varme og produserer den vakreste, fineste kvalitet kokosolje på 1 time. Det som virkelig gjør Kapuluan Coconut unikt, er at de er en helt med et oppdrag: å forbedre levebrødene til fattige landbrukssamfunn på Filippinene hvor over 60% av bønder lever i ekstrem fattigdom (kilde: https://bnatural.no/butikk/kapuluan-coconut)

Jeg kan love deg at dette er en deilig olje! Ikke bare dufter den helt nydelig, den trekker godt inn i huden og gjør den myk og smidig, noe som er ekstra viktig dess eldre vi blir. Huden begynner å tape elastitet etter fylte 25 ca, er det ikke fint 😆. Man antar at vi mister produksjonen av kollagen med en hastighet på 1,5% per år, det vil si at ved rundt 35 års alder har mistet 15% og ved 45 års alder ca 30%. Det er da en for alvor merker endringer i hudens struktur og elastitet. Jeg er 52, jeg tør nesten ikke tenke på kollagenproduksjonen i egen skrott! 😁

Hos Bnatural finner du også hudpleie for ansikt. CÎME er en serie av økologisk sertifiserte kosmetikprodukter i luksusklasse, som på ærlig og naturlig vis fremhever dine vakreste sider. CÎME tar utgangspunkt i naturens egne ingredienser. CÎME mener at naturens ingredienser er langt mere effektive enn syntetisk fremstillte produkter. Deres hudpleie er luksuriøs og samtidig ærlig, og deres unike produkter har et høyt innhold av aktive og naturlige ingredienser fra fjellene i Himalaya. De aktive ingrediensene stammer fra planter som vokser høyt oppe i den rene og klare bergluften i Himalaya. I en høyde på over 3000 meter har villroser, tindvedbær, edelweiss blomster og et hav av andre planter tilpasset seg de barske forholdene. Disse kan motstå en ekstrem kulde, hard vind og intenst sollys. Dette resulterer i en unik intensitet og en usetvanlig høy mengde av aktive stoffer.  Himalaya planteekstrakter og oljer er grunnlaget for CÎME`s økologiske hudpleieprodukter, som med andre ord gjør sluttproduktene mere effektive enn ved bruk av sammenlignelige ingredienser, som vokser i lavere høyde (kilde: https://bnatural.no/butikk/cime)
 
Naturlig, etisk og velpleiende produkter – det er rene kinderegget på en tiaratirsdag og for at du skal huske at du er så bra – i likhet med produktene – sjekk armbåndet her: Born to sparkle! 🌟
Klemmer!
Følg meg gjerne på Intstagram, Snap og Facebook – AnneSudmann over alt ♡

 

0 kommentarer på “Hudprodukter en tiaratirsdag verdig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: