Tanker om tingene

Kjære Circle K

og alle andre bensinstasjoner!

Plusspoeng til Circle K for hvit kopp i år! Så får man heller dekorere den hverdagsvennlig.

Kan dere lage en damekopp?

En feminin fyllepå-kopp med blomster eller noe hyggelig? Det er så mannsdominert og kjedelig det som kommer fra de ulike stasjonene – ikke det at vi ikke liker menn, men vi damer kjører også bil og drikker kaffe eller te eller kakao, og vi vil gjerne ha feminine kopper!

Jeg har pynta min egen og prøvde si noen ord til Circle K på Facebook om det. Det var en mann som svarte.

Han hadde ikke skjønt det skvatt. Jeg sender videre, det kommer kanskje andre farger blabla og det sendes videre til avdelingen for kopper, sa han. Ok, visstnok er dette min oversettelse og tolkning. Men essensen er at jeg ikke tror han skjønte hva jeg mente.

Eller at forslaget mitt ble tatt seriøst.

Så nå prøver jeg videre her. Kan et eller annet konsern som står bak disse bensinstasjonene utforme en hyggelig og feminin kaffekopp med med årsabonnement?

Jeg fyller drivstoff der jeg fyller kaffe og jeg oppfordrer alle andre kaffe- og bilglade damer til å gjøre det samme og det bør være hos den bensinstasjonen som i 2020 kommer opp med en koselig kopp.

Frem til den tid har jeg pønta min egen, se bildet. Den har du sikkert fått gjennom arbeidsgiveren din, sa Circle K-facebookfyren. Jeg hadde lyst til å svare at jeg, jeg jobber i Sørum kommune, og der får vi ikke denslags. Men jeg lot være og skrev noe svada tilbake. Så får vi se da om en feminin kopp kommer i 2020. Jeg lover å fylle drivstoff der jeg kjøper koppen til neste år!

9 kommentarer på “Kjære Circle K

  1. Ja, du det har jeg tenkt på også. Statoil hadde en rød et år, men siden har de enten vært maskuline eller hvite\sorte. Hva med en med et kult quote eller noe?

  2. Jørgen Hansen

    Du kan nå kjøpe en kjempelekker rosa sløyfe Premium kopp hos Circle K som gjelder ut 2020 og ekstra stor kopp.

    • Takker, jeg har sett den! Kommer nok til å kjøpe den for å støtte saken og synes det er et godt initiativ fra CircleK 🎀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: