Bil Påske

Hva har bilutleie med påskebudskapet å gjøre?

Annonse Sunndal Bilutleie AS

fullsizeoutput_4161
Foto hentet fra Sunndal Bilutleie

Det er straks påske og herlighet, så deilig det skal bli!

Vi skal en tur til Arendal, der vi bruker feriere, det har blitt vårt lille paradis, og vi gleder oss. Vi blir ikke borte hele påsken, det er deilig med hjemmedager også. Det som er viktig, er at det skal hviles!

En annen ting som er viktig, er transport! Da den ene bilen vår takket midlertidig for seg – den skal visstnok gjenoppstå fra det døde, noe som er i påskens ånd, fikk vi behov for en ekstra bil. Der var Sunndal Bilutleie et imøtekommende, varmhjerta og rimelig alternativ.

Sunndal Bilutleie ble startet i Sunndal for 16 år siden, men holder til i Oslo, sentralt ved IKEA Alnabru, til og med på riktig side av bomringen. Da husbond og undertegnede ankom for et par dager siden var bilen klar og denne lekre saken på bildene skal vi nok kjøre ved en senere anledning, nå var behovet en varebil og det kommer bilder av den. Den skal bare få være med på sørlandsshoot først!

Det er altså biler for ethvert behov. En liten varebil for ekstra transport til hytta, en større varebil om du trenger det, liftutleie for heisatur og denne skjønnheten av en G-wagen! Sunndal Bilutleie klarer ligge lavt og godt i pris da de har bruktbiler. Da undertegnede er tilhenger av gjenbruk, klinger dette godt i sjela. Prisene er gode, fra 140,- og oppover og opplyser du at du fant informasjon om Sunndal Bilutleie på bloggen min eller på Instagram-siden min, får du 20% rabatt på leia! Priser ligger på nettsiden, som er brukervennlig og informativ. Jeg anbefaler et besøk på Instagramsiden til Sunndal Bilutleie også. Den er ikke av den kjedelige sorten jeg synes ofte preger slike sider (beklager gutta sånn ellers på bilsider, det er stort forbedringspotensiale i bilverdenen om dere tenker disse skal fenge oss damene også), men delikat og innovativ med gode bilder.

Det antas i familien at påskebudskapet om oppstandelsen er raskere ekspedert enn den noe avdøde bilens oppstandelse, men mirakler skjer jo i den leia der, så det er håp.

Og frem til det, kjører vi bil fra Sunndal Bilutleie!

Foto hentet fra Sunndal Bilutleies Instagram.

 

 

 

0 kommentarer på “Hva har bilutleie med påskebudskapet å gjøre?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: