Bil Påske

Med bagasjen full av basser! En liten guide til hva man må ha med seg på tur.

Deilige sørlandsdager i Arendal – et av de stedene jeg liker best å være! Ennå er det langt fra fullt på parkeringen langs brygga, men her kommer det til å fylles opp! Vi nøt vår dag her på en benk med medbrakt niste sammen med måker og bølgeskvulp. Ettersom mannebranne hadde med seg ikke mindre enn to basser og endatil skulle ha med seg

fullsizeoutput_42dd

en til hjemover, var det godt vi hadde grundig god leiebil fra Sunndal Bilutleie med nok plass i bagasjen til mannens musikerliv, et digert hundebur, en hundevogn (jada) og diverse bagasje og duppeditter. Det er noe å tenke på om du skulle trenge en ekstra bil for transport til hytta eller for å transportere hjem brukfunn fra Finn eller hva vet jeg. En varebil er utrolig praktisk! Her er det også rabatt å få i tillegg til gode priser, om du

fullsizeoutput_42e2

oppgir instagramkontoen min Anne Sudmann eller bloggen min, hvor du nå leser, får du 20% rabatt på prisen!

Jeg har sett av ulike bloggere kaller seg fru et eller annet, jeg har vurdert å kalle meg musikerfrue, skjeggstubbfrue eller bassfrue, kanskje trommisfrue eller hvorernøklaminefrue, men jeg blir vel som jeg er. Meg selv. Ikke til forkleinelse til fruene, jeg liker dem og jeg liker musikeren jeg bor med, men jammen trenger vi bil med plass når basser og denslags skal på tur. Denslags er forsterkere, duppedingser, skrupå-saker og slikt man trenger for ei litta sørlandstur. Selv har jeg med Macen og hekletøyet der mormorteppet tar form og er fornøyd med det. I tillegg til sminke og stæsj og en liten blomst og et par. tre påskeegg som mirakuløst har blitt flere på sørlandet etter en liten tur på Nille!

fullsizeoutput_42e6

En deilig sommer venter og selv setter jeg nesa mot Lofoten og barndommens rike der. Nå begynner jeg å lure på om min lille Pluriel er stor nok til alskens saker jeg har selvinnsikt nok til å skjønne at jeg også tar med på tur.

8D1EA193-07D4-4E5C-8BC9-F3D0881648A6

Vi elsker å dra ut til kysten og kjenne havet ruske i og pleie sjela. Jeg lurer stadig på hvorfor jeg bor på innlandet på et jorde på Kløfta mens jeg er født ved havet og alltid lengter dit. Ikke misforstå, jeg elsker dette huset på jordet med elg, rådyr og kuer som nærmeste nabo, for all del!, men etterhvert blir det leilighet i Arendal i tillegg. Og før det, sommer i Lofoten! Og du –

fullsizeoutput_42df…. du kan også komme deg trygt og godt og billig til vannet eller hvor du mest ønsker å være, med billig bil – nøkterne gode bruktbiler, derav gode priser, via Sunndal Bilutleie og husk å oppgi navnet mitt for ekstra 20 % avslag!

Fortsatt god påske!

Klemmer!

Annonse og andre skriblerier for Sunndal Bilutleie

 

0 kommentarer på “Med bagasjen full av basser! En liten guide til hva man må ha med seg på tur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: