Fashion Haute couture Prêt-à-porter

Walk of joy og kundekveld med masse stas! Dette bør du ikke gå glipp av!

Annonse Sapatos

I samarbeid med Sapatos fikk jeg dele ut et par sko og Home By Marit  vant!

Jeg liker familie og jeg liker at familier kan jobbe sammen. Familiebedriften Sapatos gjør det. Den ble starta i 1948 av Einar Theodor Drangsland som sammen med sin kone Dagny Drangsland åpnet en manufaktur forretning i Lyngdal, en liten bygd utenfor Kristiansand. Her tok de imot blant annet råullen som bøndene leverte for videresalg. De kom med store papirsekker full av råull, som ble betalt etter vekt. Barna hjalp også til i driften. De ble blant annet satt til å sjekke sekkene. De brukte store pinner som de stakk inni sekkene for å se om det var stein innimellom ullen, noe som bøndene gjorde for å øke vekten på ullen. Dersom det ble funnet stein i sekkene ble hele lasten med ull sendt bort igjen, for Einar nektet å ta imot ull fra de som drev med slikt.

Etterhvert åpnet de også en liten butikk i Kristiansand med litt stoff og konfeksjon. Dette var starten på butikkdriften. I 1959 flyttet Einar og Dagny med hele familien til Skien hvor enda en ny butikk ble etablert. Her kjøpte han opp en gammel bygård som de renoverte fra grunnen av og åpnet butikk over tre etasjer (Kilde Sapatos – vår historie). Sønnen Tore Kjell var med hele veien i bedriften og overtok etterhvert med nese for forretning, og etterhvert ble sønnene og svigerdatter involvert i selskapet og Sapatos ble et faktum. Konseptet var basert på tanken om å kunne tilby kunder kvalitetsprodukter til fornuftige priser. Sapatos ble kjent for den unike stilen, svært god kvalitet til en god pris, og veldig god personlig service.

IMG_4299

 

Etterhvert ble konseptet utviklet fra sko til også å inneholde vesker og belter. Alt er produsert etter etiske retningslinjer og i Portugal med skinn og såler også fra Italia. Kunden tilbys derfor sko, vesker og belter produsert i det samme skinnet, noe som er unikt.

 

IMG_4300

 

Selv sier de på hjemmesiden sin: Vi er opptatt av at det skal være god kvalitet for kunden og er at det skal være godt håndverk i hver enkelt sko, veske og belte. Vårt enestående skokonsept byr på unike produkter og løsninger, gjennom lidenskap for kvalitet, kunnskap og den gode opplevelsen. Vi i Sapatos ønsker å gi deg en lysere dag, og skape varme og glede i samfunnet rundt oss.

 

IMG_4298

I morgen, torsdag 25.april 2019, er det kundekveld i samarbeid med Fjong! Fjong stylister gir gratis råd hele kvelden og du får handle sko til -20% fra Sapatos! Det blir også trekning av gavekort på Fjong Stylingtime, utleie og et par Sapatos sko til en heldig vinner i løpet av kvelden!

Sees vi?

Klemmer! ♥

Foto: Sapatos.no

 

0 kommentarer på “Walk of joy og kundekveld med masse stas! Dette bør du ikke gå glipp av!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: