Tanker om tingene

Hva har gjort deg glad denne uka?

VX%ypPZ9T92RPENJTjMr%g

På Instagram i dag har jeg et quote som sier I have decided to be happy, because it´s good for my health. Jeg har tenkt at man er mer tilfreds enn lykkelig, men noen av de fine damene jeg har blitt kjent med på Instagram har utfordret meg til å kjenne på lykke!

c+ubC%W7Sa2kv4xToJ3d6g

Fru Erlandsens hjem på Instagram har #lykkefølelseimagen og den har utfordra meg litt. Positivt altså.

Kan vi føle på lykke daglig? Kan vi snu mindset ved å bestemme oss? Du vet ikke hva jeg har opplevd, sier du kanskje. Det er helt riktig. Og du vet ikke hva jeg har opplevd. Så her er vi da.

BWZYs%SIR6CSyN0+W6Q4aw

Livet kan skifte brått. Sorgen og gleden går hånd i hånd. De tre-fire siste ukene har jeg mista tre damer i mitt liv, slike som var i litt ulike sirkler i venneringene. Alle tre døde forholdsvis raskt. Selvsagt blir det da uker med mye ettertanke. Og takknemlighet for den de var ♥

lsQuwcglRCKWq9%AQo6CPg

Hva gjør man når man opplever tap i livet på ulike måter. Vi har alle ulike strategier og for min del hjelper naturen. En dyp tilfredshet i å kunne gå langs Glomma uten noe lyd på øret, bare elva og fuglene.

Gode strategier for å hente seg inn og restitueres etter tap eller andre traumer er viktige.

fullsizeoutput_43ca

Heldigvis er hverdagene som regel ikke preget av slik type alvor. Kanskje du har hatt ei kort og god uke etter påske og nå landa deilig i helg? Hva gjør du for å hente påfyll i eget liv? Hva gir deg energi og glede?

Klemmer ♥

2 kommentarer på “Hva har gjort deg glad denne uka?

  1. adminlenav

    Jeg personlig føler på daglig lykke siden jeg flyttet til Stavanger. Så det er mulig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: