Hus og hage Interiør

Bli med ut i hagen min!

Hvem drømmer ikke om en benk i hagen, et sted der man kan sitte i fred og ro og dingle med beina. Jeg har en slik benk. Bli med!

5oINtRyQQnCSUjrBlSUwhg

Det er sagt fra riktig gammelt av, at om du har en hage og et bibliotek, har du det du trenger for å være lykkelig. Hage har jeg i rikt monn, det er så mye hage at gubbelure får treningsøkt på treningsøkt med gressklipperen og visst er det vakkert med store områder med klippet gress. Det er godt å se på. Når det gjelder bibliotek må jeg, utenom min egen

EzaZ0mFrQZWPqHDyz8WjXA

boksamling som jeg elsker, ty til biblioteket i Sørum, men jeg blir ganske lykkelig av å være der og! Hyllemetere med skrevne ord og bilder og lydbøker. Lydbøker låner jeg

fullsizeoutput_49cf

hele tiden, da Pluriel ikke er særlig nymoderne med blåtann, det er mer tidens tann der, for å si det slik, men cd-spilleren funker fint og bilen er min happy place med krim, kaffe og kos. Rene kinderegget, faktisk!

fullsizeoutput_49cd

Tilbake til hagen. Den er såpass stor rundt dette gamle gårdshuset, at jeg har valgt ut enkelte plasser rundt huset hvor det er sittemuligheter og/eller blomster. Den gamle buen vi stod under da vi giftet oss, har jeg satt ut som en overgang over til kveldssitteplassen, der disse lyktene henger og lager fint kveldslys. Lyktene har jeg kjøpt på Jula Jessheim. De tåler regn og vind og jeg er veldig fornøyd med dem!

fullsizeoutput_49cc

For et par år siden da dette huset og denne hagen fremdeles var litt nytt for meg, grov jeg sammen med ei venninne opp mengder av ugress foran kjøkkenvinduet og laget et bed. Til bursdagen min ønsket jeg meg at venninnene tok med blomster fra egne bed, slik at bedet mitt kunne bli et vennebed og slik ble det. Det er så inderlig fint å se hva som kommer opp nå og som du ser har jeg puttet ei gammel krone opp i det hele. Det er noe med jern som står ute hele året og får ruste litt og får en egen patina. Jeg liker det!

fullsizeoutput_49ca

Å få sette seg her etter jobb med kaffe og bok eller som i helgene, nyte litt stille tid uten duppeditter og bare være analog, det er godt for sjela ♥

+8wuFycWRAu5MQliMkb0bQ

Bobbern er med, vet du, han liker å hoppe opp på gyngebenken sammen med mamma. Gyngebenken, ja! Den er funn fra Finn.no og kjøpt for bursdagspenger fra mamma ♥ Hun synes det var et godt kjøpt og gleder seg til å sitte her selv når de kommer i august, sammen med Bobby, for de to koser seg sammen og har en gjensidig forståelse.

5gCvLfebTTqm0MhO+dAlAw

Hæ? – skal du lese bok og ikke snakke med meg?

rTDK2hObT3uPdXRgf27yRA

Da kan jeg like godt holde vakt!

Bobby, snart 9 år ♥

O+STggFLSF2JPnPSCRpxtQ

Takk for at du ville være med meg en liten tur i en del av hagen min! Jeg nyter denne plassen og tenker vi er så heldige som bor her, samtidig gleder jeg meg til jeg en gang har en leilighet med en veranda der jeg kan ha blomster i krukker og lage en oase der. Livet er sesonger. Nå er vi her. Det handler om å gjøre det godt der du er, der jeg er. Hvordan er din sommeroase? Har du hage, hus, leilighet, terrasse, veranda eller er det den nærmeste parken i byen eller i et vindu fylt av sol i en leilighet uten uteplass? Fortell ♥

fullsizeoutput_49d6

Klemmer ♥

4 kommentarer på “Bli med ut i hagen min!

 1. Inger Helene Amundsen

  Åååååååhhh, jeg har ønska meg en sånn gyngebenk i maaaaaaaange år, men det spørs om jeg noen gang får en… Jeg ønsker meg en med tak over, og ser for meg høsten der med bok og dyne som tilbehør. Gyngebenk var forresten et nytt, og bedre, ord enn det jeg vanligvis bruker. Ps kan du sende en link til Rune, et lite hint liksom?!? 😍 Klem

  • Haha, jeg vet jammen ikke hva det heter, men tenkte gyngebenk var oppsummerende ❤
   Fant den helt tilfeldig på Finn i jakten på paviljong, men falt altså så totalt for denne, at slik ble det.
   Å sitte ute når det regner, sånn i ly, det er nydelig, men da tror jeg paviljongen må til i dette tilfellet. Er stadig på finn-jakt der og, gjenbruk og perler å finne! Sender link om jeg ser noe tilsvarende ❤
   Du kan jo komme hit og gynge hos meg? Klem ❤

 2. adminlenav

  Så nydelig idyllisk hage har du!

  • Takk ❤ Det er en deilig hage rundt et gammelt gårdshus, vi er heldige! Men det er mye plen å klippe! Da mannen min tok hele plenen her om dagen, gikk han 1,4 mil 😀 Mye fram og tilbake, ja, men også mye hage!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: