Babyliv Barnebarn Livet med barn

Laget med kjærlighet by Milla

Annonse By Milla

Kortreist, hjemmelaga og myk – joda, dette kunne vært et innlegg om babyer generelt, men i dag er det om babyshoweren til Liam. Han er i magen ennå og der skal han være til september-ish. Når han kommer ut venter denne vognposen fra By Milla på ham. Jeg falt pladask! Både for barnebarnet mitt i magen til dattera mi og for vognposen. Vet du at disse er håndlaget? Altså vognposene. Eller begge deler egentlig, alle er unike!

I motsetning til storparten av landets barn, er vognposene laget spesifikt i Drammen og du kan lese enda mer om det her  ♥

87ZayqBlSQWk9cdTev91Cg
Kort fra Scrappekortbyevamilana – hun spesiallager kort til ulike anledninger

Kamilla i By Milla syr babynest og vognposer og det hele begynte med en vognpose hun sydde til sin minstemann og denne, både posen og lilleskatten, vil jeg tro, fikk mye oppmerksomhet. I 2014 laget Kamilla en liten kolleksjon og derfra har det vokst. Hun syr alle posene selv, likevel er det ikke lengre leveringstid enn 1-2 uker og man ruger jo på disse babyene lengre enn som så, så det er ekstremt innafor, tenker jeg.

nLkZ3wMiTv2JzphigenV+g

Kamilla har også en side på Instagram som er til å dåne av, sånn helt positivt! Jeg merker at mormorgenet er tett forbundet med mammagenet og jeg ser alt mulig som vår lille første barnebarn trenger! Å kjøpe en hjemmelaga vognpose til barnebarnet er en nydelig gave ♥

fullsizeoutput_4a95

Liams pose heter Royal Grey – du finner et nydelig utvalg på sidene til Kamilla. Hun sender og det går fort å få leveransen. Posen lå på gavebordet lørdag der den vordende mor ble begavet med både det ene og det andre og det hele var ganske enkelt veldig stas!

fullsizeoutput_4a94

Mormor, det vil si meg, hadde laget bleiekake for anledningen og Ballongbuketten leverte en fantastisk kreasjon du skal få se mer av i et annet innlegg ganske så snart!

fullsizeoutput_4a90

I dag er det #tiaratirsdag og ettersom denna dama er opphavskvinne til dagen på Instagram i Norge, om ikkje anna, måtte jeg kjøpe en tiarasmokk! Strengt tatt er det en krone, men her bjuder vi på

Pk8Zvgs7Tqy+D9IHOc+VdA

fullsizeoutput_4a8c

76ppy4TfQYuSSMvlpjjn7w

2VDBXrkSS3KKBodqMltS2g

0IXddg4mRJCBgF3asR1Kow

Tusen takk til den fine gjengen på Instagram som gjorde meg oppmerksom på vognposene og tusen takk til varme og hyggelige By Milla som kjapt sendte posen til Liam, slik at den rakk frem til babyshoweren!

Nå gleder jeg meg til å få tatt bilder av vognposen med baby inni ♥

Lag deg en deilig sommerdag! Klemmer ♥

2 kommentarer på “Laget med kjærlighet by Milla

  1. For en nydelig pose, det er nesten (men bare nesten) jeg ønsker at mine barn skal starte produsere. Jeg kan vente noen år til, men jammen i meg skal jeg tipse om denne damen. For et håndverk!

    • Ikkje sant, det er så nydelig det hun lager! De posene med rosa innhold er så vakre, at jeg må få et jentebarnebarn også, selv om det er veldig stas med en liten gutt ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: