Helse

Bli kvitt tannlegeskrekken!

Annonse Christiania Tannlegesenter

Jeg har funnet mitt tannlegested og min tannlege!

Etter en litt uheldig opplevelse med en tannlege for få år tilbake, har jeg ikke funnet meg ny en,  og overholde ikke hatt lyst til å forholde meg til det heller. Men må man, så må man sånn etterhvert. Når det begynner å ise i tenner kommer man på det helt av seg selv.

Av alle steder kom jeg over Christiania tannlegesenter på Instagram der en lykkelig Rein Alexander kunne fortelle følgende på siden sin:

Dette er ikke reklame, bare rein glede over at noen har tatt meg seriøst, tatt seg tid til å høre på meg, gjort det jeg ville og ikke gitt meg smerte, tannlegeskrekken er gone, og prisene er helt overkommelige. Takk. Dere fortjener det. 🙏#christianiatannlegesenter på Grønland, Oslo.

DET var interessant, tenkte jeg, og besøkte Instagramsiden til Christiania tannlegesenter. Og for den som liker det visuelt vakkert, skjønner at her er det håp. Jeg kontaktet dem og snakket med hyggelige Linn og vi avtalte tid og så var dagen kommet. Jeg skulle til tannlegen igjen. Nå var det bestemt!

ej9005sESC+yOaYMwNQx8Q
Venter på toget inn til Oslo

Christiania tannlegesenter ligger sentralt i Oslo, det er bare en liten spasertur fra Oslo S og veien var så enkel å finne at selv mor klarte det! Godt var det skilta også!

fullsizeoutput_4a0a

DyaZwUCeTsSK2+rUANnFDA

+J2B9Bg6TZW+suRpWHPAJw

Allerede på venterommet forstod jeg at dette var et annerledes tannlegesenter. Her var det beroligende musikk og grønne planter. Lokalene var lyse og luktet av en aller annen grunn ikke av den vanlige tannlegelukta.

6zZ0sTo+3NHEmGcV3Yg

Som førstegangskunde måtte jeg fylle ut et lite helseskjema.

JK+SeZmnTxmXBYUS+dllNg

Deretter kom en assistent og hentet meg og håndhilste så hyggelig, før tannlegen min kom. Jeg fikk ta en OPG, altså panoramarøntgen, som viser mer enn bare tennene, men også bihuler og kjeve, noe som er nyttig for tannlegen. Undersøkelsen var fullstendig smertefri. På rommet til tannlege Dada, var det til og med ekstra pute for å ha i stolen, slik at man kunne sitte mer komfortabelt.

Tennene ble grundig undersøkt og jeg fikk hele tiden vite hva som skjedde og hva som skulle skje. Bilder ble tatt og jeg fikk se oversikten på dataskjerm. Slik fikk jeg oversikt over min egen situasjon og det hele var trygt og godt. Jeg var ikke redd og det var noe med hele atmosfæren på dette stedet som gjorde at jeg slappet av.

I tillegg til sjekk av tenner, renset Dada dem og ikke nok med det, jeg fikk høytrykksspyling av munnen, noen enkelte vil mene var på tide 😀

Jeg har aldri vært så ren i munnen noensinne, det er jeg helt sikker på.

fullsizeoutput_4a05
Tannlege Dada og Linn
Kn%qxId5RbGM3k4GUfcgew
Oooooh! Hva er det jeg går til? Hvordan skal dette gå?

Vel ute fra undersøkelse og behandling fikk jeg også med en goodiebag, noe nye kunder får når tannlegesenteret har produkter å bjuda på. I min verden er det så koselig og jeg gikk faktisk beriket derfra og tenkte at nå, nå har jeg funnet min tannlege og mitt tannlegesenter og når man til og med fikk franske kyss på begge kinn, da var jeg fullstendig overbevist! Jeg tror ikke det siste ligger inne i behandligsplanen, men for meg som har syd-Europeiske tendenser, var det prikken over i´en!

8meQclKqQdKeA6iZJsvQBg
Tannbehandling er viktig for store, mellomstore og for små! Hos Christiania tannlegesenter får man 10% på familiebehandling!

Christiania tannlegesenter har både allmenntannleger og spesialister. De tilbyr et bredt spekter tjenester og deriblant All-on-4 systemet med den mest avanserte metoden for implantatbehandling. Jeg husker godt gebisset til mormor, det som ble tatt ut og lagt i vann om kvelden og jeg var så fascinert over det hele, at det holdt på å renne over i min lille sjel. Om det var like fascinerende for mormor vites ikke, men den slags slipper man altså nå til dags.

Christiania tannlegesenter tilbyr behandling for ung og gammel og siden deres er grundig informativ. I tillegg til siden på Instagram har de også en side på Facebook .

apcwCA2FQwiUMHBqtQm1ew
Det er viktig å ikke sitte på gjerdet! Gå til tannlegen!

Prisene er gunstige og behandlingen god. Jeg har funnet mitt sted og kommer ikke til å ha vondt i magen før jeg skal tilbake i august for å fikse opp i en gammel fylling som lekker. Det er en veldig god følelse å ikke grue seg til gjensynet med tannlegen ♥

sI2kQF5nQ0CbBPU9wjNK1Q
Stup i det!

H6gjFoyuTliSfHeE1SZu7g

Jeg opplevde å bli godt ivaretatt på Christiania tannlegesenter. De bruker god tid på kunder og da jeg fortalte Dada at jeg egentlig ikke liker å smile på bilder, sa hun så fint, at smilet ditt er en del av helheten. Det er en del av ansiktet ditt og det passer inn. De fleste av oss har ikke (kjøpte) Hollywood-smil, men genuine smil og passer i ansiktene våre. Så smil du, sa hun ♥

På både Instagramsiden og Facebooksiden til Christiania tannlegesenter vil du stadig se gode tilbud. Nå i juli er det en blekekampanje der undersøkelse er inkludert. Dada forklarte meg prosessene rundt bleking og det er absolutt en prosess som skal gjøres av tannlege! Skinnene som lages i denne prosessen kan brukes igjen om man ønsker å bleke igjen ved senere anledning, da trenger man bare kjøpe blekemiddelet. Du kan enkelt booke online! Tilbudsprisen på denne ganske store greia er i juli kr. 2799,-  Det er også slik, forklarte Dada, at de ser på ansiktshuden og hvordan tennene skal passe til helheten i disse prosessene.

Jeg har skrytt av dette stedet til venner allerede og nå skryter jeg til deg og jeg gjør det av hele mitt hjerte. For her var det godt å være og jeg, jeg skal tilbake i august og jeg gruer meg ikke. Og i tillegg har jeg begynt å smile mer på bilder ♥

 

2 kommentarer på “Bli kvitt tannlegeskrekken!

  1. adminlenav

    Dette så koselig ut. Flotte damer inkluder pasienten selv 😘

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: