Cellbes Prêt-à-porter Tanker om tingene

Velkledd på verdens fineste strand!

Stranda er Haukelandsstranda i Lofoten og bilder derfra kan lure hvermannsen til å tro det er fra selveste syden. Jeg har aldri helt skjønt hvor syden er. Vi skal til syden, sier folk. Så da er dette norden og her på denne stranda midt i Lofoten, er det fantastisk! Vi var der for et par solrike dager siden og på det nederste bildet ser du hvem som var uti til låra, men før den tid, vil jeg fortelle deg litt om dagen.

Annonse Cellbes

fullsizeoutput_4bd8

Godt og grundig pakka med hjemmelagende grillspyd, stettglass og med duk dro vi til stranda, selvsagt i piqnic-kurv! D-vitaminene har vært fraværende i gamlelandet hittil denne sommeren, men nå bød sjansen seg til å få sol på kroppen. Yngstegull hadde fått velge seg binini fra Cellbes og jeg synes hun så og ser helt smashing ut i den!

fullsizeoutput_4c3d

fullsizeoutput_4bde

fullsizeoutput_4be5

fullsizeoutput_4c4a

fullsizeoutput_4c4c

Sånn helt innafor mammagrensa av smashing, selv om mor selv så noe betenkt ut på bildet under. Det var nok mer over å pose som bikinimodell selv, men her får man bjuda på. Til meg selv hadde jeg bestilt solkjole som matcher bikinien og det føltes veldig godt å ha på, kjolen var lett og fin og en helt super strandkjole!

fullsizeoutput_4bef

fullsizeoutput_4c54

fullsizeoutput_4bf8.jpeg

fullsizeoutput_4c6a

Vi valgte bikinier med bukser som sørger for at rumpa får være privat og til og med yngste likte det, hun sa i hvert fall det – det var litt godt, mamma. Passform på overdelene var gode og støttet der det trengtes. Alt sammen var rett og slett laga for virkelige mennesker.

Størrelsesguiden på plaggene hos Cellbes er svært god, jeg bestilte også en BH som sitter som støpt, og det er ikke dårlig etter fire unger. Jeg vurderer nå å bli undertøysmodell på en blogg nær deg denne sommeren.

At pupper holder seg på riktig plass etter grundige perioder med amming, er en fordel. Om jeg ble hengt opp ned hadde jeg trolig kvelda på grunn av egne fordeler. La oss nå ikke forfølge den tanken, men heller konkludere med at både bikinioverdel og BH tilsvarte menneskelige størrelser og centimetre hos Cellbes. Du kan trygt bestille der uten å ha prøvd in real life.

Kroppene våre har levd liv. Noen yngre, noen eldre, noen har født barn, noen ikke. Uansett tenker jeg vi skal tørre å synes på en strand. For meg har det vært en bøyg siden jeg var ung, selv om det slett ikke burde vært slik da. Jeg synes klærne fra Cellbes er trygge og komfortable og det store utvalget gjør at du trygt kan handle både til store og små der. Denne helgen er det ytterligere 20% avslag, så ta en titt her og gjør et kupp!

fullsizeoutput_4c73

fullsizeoutput_4c18

 

IMG_0424

Det var selveste mor i huset som entret havet denne gangen!

Ikke helt 25 grader pluss som i Provence, men vi som var uti fikk heller ikke frostskader, og da er det innafor.

Lag deg gode sommerdager videre! Og sludder det sideveis eller hagler kongler, kan du titte litt hos Cellbes mens du venter på sola ♥

Klemmer!

4 kommentarer på “Velkledd på verdens fineste strand!

  1. Jarle Sudmann. - Bjortjønnli

    ❤️🥰❤️

  2. Knallfine begge to, din datter er heldig som har dine gener!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: