Cellbes Prêt-à-porter Tanker om tingene

Mitt liv som undertøysmodell

Annonse Cellbes

… skal jeg skåne dere for!

Men jeg vil gjerne vise en BH fra Cellbes som er min sommerfavoritt. Både BHen og selve Cellbes! Med fire fødte unger og dertil amming, er det som regel ikke en BH som holder fordelene der de skal være med mindre den koster en tiendels månedslønn. Ok, litt overdrevet, men BHer for oss som ikke er helt innenfor A- eller B4 koster! Derfor er jeg ganske så lykkelig over at denne herligheten både passet i størrelse og i pris! Uten å være kjedelig!

Min skjønne tante Aase hadde alltid pent undertøy på seg i tilfelle sykehusinnleggelse, og i går var jeg ikke så langt unna selv og om ikke kjerringa var helt i orden, var i hvert fall undertøyet pent!

fullsizeoutput_4d35

På vei til legevakten, jeg klarte etter hvert å kjøre selv, ble jeg til og med rutinemessig stoppet i promillekontroll, så det meste av etater var unnagjort i går. Det er greit å vite hva skattepenga går til! 😀

fullsizeoutput_4d33

Jeg ble sjekket i både pust og puls og fikk etter hvert kjøre hjem med den pene BHen på meg igjen. Jeg hadde rett og slett spist noe jeg slett ikke hadde tålt. Takk Gud for norsk helsevesen og for pent undertøy.

IMG_0993

På en av turene rundt her i Lofoten bråstoppet jeg en dag ved Hoven der jeg tenkte jeg hadde en utmerket og annerledes location for visning av tøy. Ei måkemor var svært misfornøyd med mitt nærvær først, men jeg tror hun forundret seg over oppheng av alt annet enn fisk på de gamle fiskehjellene, vi kom etter hvert overens og sommerens favorittjakke som kan brukes til både shorts, skjørt og jeans eller utenpå en kjole, fikk vaie fritt i Lofotbris en liten stund. Link til jakke og BH ligger nederst i innlegget her.

9FD25766-8F45-490C-A674-20BF3948C4FB

En annen favoritt denne sommeren, er tunikaen med hestebissel på. Jeg elsker slike klassiske plagg og har flanert rundt bordene og blant franskmenn, nederlendere, briter og alt det meste av folkeslag og følt meg riktig så snasen!

IMG_0938

IMG_0949

IMG_1020

Cellbes har også et deilig skjørt i samme stil. Jeg har ikke brukt plaggene sammen, det er kanskje too much (og heller intet krav), men med enkel t-skjorte for sommerbruk eller skjorte for jobb, er skjørtet helt vidunderlig lett. Hverken bluse eller skjørt krøller og for ei med lett strykeangst er dette perfekt følge i kofferten på tur!

xgpoSQkJSt6Sc%8kM5eIig

Skjørtet skrår ned bakover med kapper og gir derfor et helt annet og mer spennende uttrykk enn et vanlig skjørt, sa hun som brått ble mote-ekspert, men jeg synes det henger slik sammen.

fullsizeoutput_4dbf

fullsizeoutput_4d39

Til slutt vil jeg vise deg sengeteppet som matcher sengetøyet jeg viste deg i dette innlegget. Er det ikke lekkert! Det skal få bo her i Lofoten i sommerhuset vårt, men jeg tror jeg må ha et tilsvarende hjemme til sommerenga av en seng.

fullsizeoutput_4dc7

Alt jeg har vist deg kan du finne direkte her hos Cellbes! Gode priser, mange gode tilbud og stadig med spennende nyheter for en komfortabel og vakker hverdag.

Takk for at du leste ♥

#viercellbes

Klemmer!

2 kommentarer på “Mitt liv som undertøysmodell

  1. Du ser altså så lekker ut, og jeg er enig at begge deler matchende lett kan bli for mye.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: