Lofoten Spise ute

Reisetips i Lofoten – Himmel og havn!

På en av Thelma og Louises reiser rundt i det vidunderlige Lofoten, havnet vi en dag på Ballstad. For meg et navn fra barndommen. Baillstad. Fiskevær. Og ikke mye mer enn det. Slik var det i gamle dager og i  barndommens rike.

fullsizeoutput_4d74

Men nå fulgte kusinene veien mot Solsiden brygge og her ble vi overrasket av både en nydelig liten restaurant interiørmessig, men også over god hjemmelaga mat og ikke minst, hjemmelagede kaker! At stedet også serverer 5G bidro til at Thelma vendte tilbake til åstedet da Louise hadde dratt. Raskt internett er ikke å forakte, selv om dagene eller er preget av slow living. Raskt internett bidrar til at det andre kan være slow. Win win!

zJhhleVFQZ6uXYArY9WdQg

Solsiden brygge byr på overnattingsmuligheter og ulike muligheter for sightseeing, rib safari, båtutleie, fisketur, badestamp, SUP og kajakk, nordlys og midnattssol!

fullsizeoutput_4d75

Miljøet i restauranten er lunt og personalet trivelig, kaffen er god og man henter selv og fyller på. Ujålete og jorda. Det sammen gjelder kakestykkene. Jeg antar personalet hadde reagert om Thelma hadde definert halve kaka som et stykke, men man skjærer nå i alle fall det stykket man ønsker selv og det er jo ganske klokt. Da spises det opp.

aR2ODrFGTNO8j26ZTg60TQ

Det eneste som kan holdes i mot dette lille stedet, er antall østlendinger. Det skal sies at det i går var mer internasjonalt, men første gang vi var der, smalt det i østlandsk i hvert et hjørne. Det er så mange østlendinger her, hvisket Thelma til han i kassa. I det samme hørte hun sin egen dialekt og vurderte å slå over på nordnorsk, men det var for seint 😉

G6QPplabR2y9WIKThGpcJA

Alt i alt, østlendinger eller ikke, er dette et sted å komme tilbake til!

fullsizeoutput_4d76

Utsikt fra spiseplassen! Slett ikke galt, eller hva?

S7+O3u6xTYayWR8KcoiVJQ

Thelmas definerte sjokoladekakestykke. Innafor? Ja ❤

iP%FGQR7SkaL7c13NzHqWg

Overnattingsmulighetene er mange på Solsiden brygge, alt etter hvordan man føler seg muligens. Ujålete og humoristisk er det og det liker vi!

fullsizeoutput_4d77

Et steinkast eller fiskestangkast fra brygga ligger havet – det er frisk luft og sjø og bedre kan knapt Thelma ha det ♥

 

ZiWRSSFOT6GjZrOBfVbxcA

Gårdagens middag som Thelma valgte, bestod av speket hvalkjøtt, spekepølse og speket grisenakke fra Mydland, løk-rosinkompott, ristede gresskarkjerner, rømme, grovt og nydelig brød og samt med pisket smør. Helt nydelig var det! Stedet serverer vin, men ettersom Thelma er eneste sjåfør i sitt eget liv her nord, ble det vann. Men vannet var godt!

fullsizeoutput_4dc9

Nå har ikke undertegnende for vane å slå terningkast, men dette må være en god femmer, opp mot en sekser.

Takk for at du leste ♥

2 kommentarer på “Reisetips i Lofoten – Himmel og havn!

  1. Inger Helene Amundsen

    Lekkert!!! Husker vi var på ferie sammen i Lofoten for noen ganske få år siden… Mitt første møte med midnattssola, var spennende og eksotisk. Det var jo ikke hver dag (natt) jeg fikk være oppe så sent. Magisk!!🥰

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: