Hudpleie Spa og velvære

Møt Bnatural!

Annonse Bnatural

Denne sommeren har jeg vært så heldig at jeg har fått prøve ut, og ikke minst bruke aktivt, produkter fra Bnatural. Det er og har vært et fint følge.

Da jeg var ung, slurvet jeg skikkelig med huden min. Den var i utgangspunktet god og jeg merket knapt at forfallet kom sigende etter at jeg rundet 25. Nå har jeg rundet mer enn 25 til og VET at jeg må ta vare på huden. Jeg trenger gode produkter!

+6qGU+vSQKSJ4VGeg+8Fmw

Rosee de Roses dufter rose. Tenk deg å dufte på en rose morgen og kveld, det gjør vi så gjerne og det samme opplever du når du daglig renser huden med dette produktet. Mildt og effektivt fjernes makeup og forurensning, samtidig som huden tones, uten bruk av vann. Rosee de Roses er ikke nødvendig å skylle av og passer alle hudtyper, også sensitiv hud.

YsWlDjm+R2+687PjNMbwHA

Universal balm har vi hatt god bruk for før vi fikk unna noe av gresset på gården. Klegg og elende var uenig i prioriteringene og prøvde seg. Balmen lindrer kjapt insektsbitt og er lindrende og reparerende til daglig bruk. Den er basert på sju essensielle oljer, samt chiurismør, som er utvunnet fra fruktene på trær i Himalaya. Her slipper altså Mohammed å gå til fjellet, fjellet kommer til deg! Og det fjellet funker!

Salven er et multiprodukt som også kan brukes til irritert hud, ved ømme muskler og stive ledd, ved rifter, de nevnte insektsbittene og også til arr og rifter i huden. Den passer alle hudtyper.

tohjnfehSPGudkEBRgAzpA

Kokosoljen er et 100% økologisk multiprodukt laget av kun de ferskeste kokosnøttene som kommer fra landlige, økologiske gårder på Filippinene. Kokosoljen er kaldpresset og av fineste kvalitet, med et bredt spekter av helse- og hudpleiefordeler. Den er naturlig, ren og med eksepsjonelt høy klasse for skjønnhet og personlig pleie. Den er perfekt for å fjerne sminke, til barbering, soling – kjøle ned huden, for solbrenthet, hårpleie, leppepleie og for tørr hud.

Den motvirker også hudplager og er et fantastisk middel mot kløe, smerte, tørrhet av eksem, psoreasis og dermatitt. Dette på grunn av antioksidantene og den antibakterielle og antimikrobielle rikdommen i oljen.

 

A1H9%v0wTY6ljXJfKGuCCw

 

For hver solgte enhet plantes en kokospalme på Filippinene ♥

A76JPKlmTFuv1s45nkftQg

Her nord har vi hatt med oss produktene ikke bare på gården, men også på stranda og de ble fort populære hos Thelma, Thelmatheyoungone og Louise ♥

Ma+cPJvhRYmrZCTCSJaTJQ

IMG_1012

Man skal visstnok ikke sove bort sommernatta og det har jeg bidratt til i høy grad denne sommeren i Lofoten. Den kritiske grensen har vært ved rundt klokka 02. Da kommer sola rundt fjellet over legger enger og hav og hus i et mykt lys. Jeg måtte ta bilde av sminkefjerneren jeg skulle inn og bruke, straks noen bilder var tatt. Og noen til. Og litt til.

ellkGealTeOzNNGU7wyagg

Og ettersom denne dama har forstått at huden trenger pleie og god pleie og ettersom disse produktene dufter så godt og er rene, naturlige og bærekraftige og i tillegg dyrevennlige ♥, anbefaler jeg deg å prøve dem og sjekke ut siden til Bnatural.no

Klemmer!

0 kommentarer på “Møt Bnatural!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: