Høytidsdager og feiringer Hus og hage Interiør Koronatenketanker Spise hjemme Tid

Dette er noe av det vi lærte av koronatiden!

Glimt fra gården ♥

For en tid det har vært. Hvem hadde trodd da vi gikk inn i det nye året, at vi skulle tilbringe uker hjemme, ikke klemme og ha en og to meter mellom oss?

Selv ble jeg satt i karantene i to uker med mistenkt covid-19. Ja visst var jeg syk, slik i vårt forrige liv hadde jeg tenkt at jeg hadde en seig forkjølelse med verk i kroppen og feber, men nå satte legen meg mokk smokk i karantene og det tok uker før jeg følte meg i form igjen. Det var en merkelig opplevelse. Men om jeg hadde korona vites ikke. Jeg håper det skal kunne gå an å teste seg etterhvert, sånn i ettertid og håpe på at det dannes antistoffer mot elendet.

Å bo slik vi gjør her, letter situasjonen betraktelig. Vi kan gå rett ut og være helt alene på tunet og familien har kunnet komme hit noen få ganger ettersom vi har kunnet sitte ute. Nå går vi flere utedager i møte og det var deilig å starte mai med Norge i rødt, hvitt og blått, pynte litt og dekke et koselig bord for to.

Vi trenger gode dager fremover, vi trenger litt fest og feiring og masse varme som forhåpentligvis tar livet av elendet, viruset altså ♥

Men – hva har denne situasjonen lært oss? Vi som er vant til å ferdes som vi vil når vi vil, til at samfunnet er tilrettelagt våre behov – hva lærte vi når verden ikke lenger var en selvfølgelighet? Jeg spurte noen av mine fine Instagram venner og de har gitt svar jeg tenker mange av oss kan kjenne oss igjen i. Dette er noe av det de sa:

 • Jeg tar godt vare på øyeblikkene
 • Takk og lov for facetime
 • Vi har brukt av det vi hadde i fryseren
 • Jeg har lært å roe ned
 • De små nære tingene kommer tydeligere fram nå
 • Jeg har lært å prioritere
 • Jeg tar ekstra vare på de jeg er glad i
 • Jeg har lært at vi reagerer ulikt på sorg
 • Jeg har blitt bedre på planlegging
 • Jeg har lært at det går an å være nær, tross avstand
 • Jeg har lært at å lengte er bra og at det kan være vanskelig å leve i nuet
 • Jeg har lært at det går helt fint an å ha hjemmekontor og at det fort blir rotete når ingen kommer på besøk
 • Jeg har lært meg å vaske hendene ♥

Og langt mye mer står det, se gjerne innlegget på Instagram

 

 

Bildene tok jeg i går, vi går en fin tid i møte, sammen alene og litt mer sammen ♥

Takk for at du leste ♥

0 kommentarer på “Dette er noe av det vi lærte av koronatiden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: