Tiaratirsdag Utdanning

Influencer – er du seriøs?

For få dager siden ble jeg gjort oppmerksom på via politisk korrekte venner på Twitter, at man med sjokk og vantro så at Influencer var blitt en del av opplæringstilbudet på http://utdanning.no/ – Utdanning.no, der ungdom kan fine veien i vellinga videre med tanke på utdanning.

Øh… skrev jeg (og visste at jeg der og da aldri kom til å bli forespurt om å være statssekretær noensinne mer – om jeg noen gang har vært aktuell vel og merke), jeg har i en alder av over 50 blitt en kind of influencer.

Jeg fikk ikke svar.

En annen fyr svarte upolitisk korrekt, men så virkelighetsnært korrekt, at å tilby en utdanning der ungdom lærer seg alle regler rundt det å jobbe som influencer, det være seg skatteregler, å drive eget foretak, alle fallgruber med tanke på reklame, måtte vel være innafor. Og rett og slett bra!

De fleste vil kjapt nok erfare at det å drive med sosiale medier er svært arbeidskrevende, krever forholdsvis høy sosial intelligens og en mengde regler å sette seg inn i.

Så – her vil jeg presentere jentegjengen min!

Denne gjengen snakker jeg med stort sett daglig inne på Instagram

Mange av oss har møttes flere ganger og mange av oss jobber aktivt med å promotere ulike produkter, men mest av alt promoterer vi selvfølelse, heiarop, trøst, hjelp og medmenneskelighet. Vi er voksne damer. Vi oppdrar, vi forteller at Norgesferie er helt greit, til og med ferie i hagen er helt innafor og det gjør ingen ting om du ikke kan ta deg råd til annet denne sommeren. Vi forteller om rens av dekk (på bil, ja!), om strikkeoppskrifter og om livet med små og store barn. Vi forteller om interiør og hage og hvordan lage et godt liv der du er og at du er god nok!

Kanskje oppdrar vi også den kommende generasjon influensere til å se og forstå at medmenneskelighet og menneskeverd er enda viktigere enn riktig type neglelakk (det er det, om noen skulle bli forundret nå) og at du promoterer neglelakk, må du oppgi det til skattemyndighetene.

Medmenneskelighet er totalt avgiftsfritt, det er bare å pøse på!

Slikt gjør vi. Influenser-damene mine og jeg.

Til informasjon herr politiker.

 

4 kommentarer på “Influencer – er du seriøs?

  1. Herlig skrevet Anne-min ❤️

  2. Du skriver fantastisk Anne!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: