God morgen, jenter

Håp i en vrien verden – God morgen, jenter!

God morgen, jenter! I dag skriver jeg litt om å være stille og fine kjernen i seg selv og veien videre i en urolig verden. Går det an?

Det sies at alt var så mye bedre før. Det kan diskuteres, livet på jorda har krevd sitt av mange. Krig, endringer og uro har satt trygge dager på prøve, også i landet vårt, selv om vi er inderlig privilegerte på mange måter.

Tross dette privilegerte, kan det tidvis være vrient å se hvor veien går videre, i livene våre. Selv har jeg vært en utmerket representant for livet i hamsterhjulet. Det stoppet brått da huset mitt formelig slo meg i hue. En relativt stor instagram-konto holdt meg likevel beskjeftiget, på langt nær i så stor grad som før ettersom jeg trengte fri fra skjerm på grunn av hodeskaden, men har man vært i instaverdenen og hatt inntekter på den, er det vrient å bare kutte ut. OG – kontoen er også en livsvandring og aller viktigst, man får rett og slett gode venner der inne på SoMe. Nå er kontoen hacket og jeg har fått fri, på en måte, ikke fra vennene takk og lov, men fra posting og oppfølging.

Nå kan det være at du ikke har like tungt for det som meg, og har vett til å sette deg ned med de virkelig viktige tingene uten slag i hodet og hacking av konto. For meg er de viktige tingene familien og troen, ting som bærer og som er der uansett. Jeg aner ikke nå hvor veien går videre med jobb og karriere. Planen min var avdelingslederstilling og deretter rektorjobb som ville gi en god og lønnsom overgang til pensjonistlivet. Så skjedde ulykken der hodet fikk en smell, som var langt mer langvarig enn jeg skjønte der og da.

Så nå må jeg bare hvile og vente og for første gang i mitt liv, være litt stille og høre litt med Gud, om veien videre.

Kanskje du står i en endringssituasjon hvor dette jeg har skrevet nå, kan gi deg noe. Jeg har endringsledelse fra UiO og kjenner til mekanismene både i teori og praksis og har nytte av det nå. Er du skeptisk til Gud-biten i det hele, tenk akademia, det går fint. Uansett ønsker jeg at du går en god helg i møte der du kan la stresset få ligge, uroen eller andre ting, og lande i håp og tro om at gode ting skal komme ❤️

0 kommentarer på “Håp i en vrien verden – God morgen, jenter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: