Uncategorized

Oppmerksomhet i hverdagen, hespetredame og rosenknopp ~

Det hender at Nannimor ikke er helt i vater. I dag har det vært en dag i passe seilas mot egen grunnstøting. Jeg har rett og slett ikke vært i humør. Det er ikke ofte, heldigvis, men når det skjer (what happend???), er det godt at Manden er full av overbærenhet og til og med sendte følgende sms denne formiddagen: Jeg ser du trenger et smil. Jeg elsker deg. Sukk hjerte….
Blomstene er fra Manden fra en annen anledning. Blomster fra Manden er veldig kos å få (jeg burde kanskje vise ham dette innlegget…?)
Under her har jeg satt inn et bilde fra mormors snurrepiperier som står lagret i Lofoten. Dette er et hespetre! Og gjett om jeg har følt meg som et det siste døgnet! Nå har jeg imidlertid krøpet opp i sofaen og koser meg med tv, fredagsaviser og bloggen…. Og med en rundtur i Bloglandia, blir man jo i godt humør, ~ så mye vakkert å se på!
Ha en god kveld, alle medsøstre!
Klem2 kommentarer på “Oppmerksomhet i hverdagen, hespetredame og rosenknopp ~

  1. Hehe… sånn kan det være. Godt at det ikke er så mange av de dagene. Og deilig å ha en mann i livet sitt, som vet hvilke knapper som skal trykkes på. =)Klem, klem………vatre opp carefully.

  2. Fniiis, er i ganske greit vater igjen etter en nydelig kjærlighetserklæring i morges, sukk….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: