Uncategorized

Hvile på mine laubær ~ alternativt på lavendel

Så står Københavnturen for tur (tur for tur, jaja…) og jeg tar bloggfri noen dager, med mindre jeg finner en oppkobling i Danmark (det finnes trolig en oppkobling i Danmark ved nærmere ettertanke). Vedlagt et bilde fra GreenGate ~ Lavender living, akk så deilig…
Jeg tar noen hvile- og feriedager og de er GRUNDIG innledet i dag med 2 x 50 minutter spa (ansikt og kropp, halv pris pga nyåpning av salongen), deretter frisør med styling (som hun bare gjorde på gøy) OG musserende vin ~ hos frisøren! Etter det var jeg ikke i stand til å gjøre noe fornuftig hjemme, så jeg tuslet (jeg kjørte ikke bil om noen skulle uroe seg for vinen ;o) til kaféen, der jeg traff en god venninne….
Dagen fortsatte med at min eldste datter laget tacomiddag og ettersom jeg fortsatt ikke har fått kroppen i gear, har jeg tenkt å sitte ned og gjøre ingenting frem til de Frustrerte Fruene. Deretter tror jeg at jeg tar kvelden.
Og i morgen tror jeg at jeg skal kjøpe et kamera, gitt.
Og så drar vi til København.
Påskeklem fra en mør og fornøyd Nanni ~

4 kommentarer på “Hvile på mine laubær ~ alternativt på lavendel

  1. Dere må ha en riktig god tur. Kos dere masse så snakkes vi når du kommer tilbake igjen. Klem fra sør

  2. Høres ut som en drømmedag:O)Ja jeg skal ikke klage selv,imorgen drar Bono,Minstejenta(snart tenåring)og jeg også på Spa-hotell..Har et fast sted i Sveige vi drar til….Også prøver vel Bono og bli kompis med selveste Stordalen…bonuspoengene fylles opp…hi-hi..Go`tur..og du må jo innom den butikken alle snakker om…..www.butiksophie.dk drømmer om et lite grønt fuglebur derfra…så si ifra hvis du har plass i bagasjen…hi-hiJoyeuse Paques!

  3. Åååååååååååååååhåhå…. si ikke mer.Behøver ikke oppfordre deg til å kose deg på turen heller, du har skjønt de derre kose-greiene! =) herrrlig! Køben: gjør deg klar for å ta imot madammen!

  4. Ha en fin fin påske!! 🙂 Klem-Mia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: