Uncategorized

Gave til følgere ~

For en tid tilbake skrev jeg at jeg ville trekke en gave til en av følgerne hver måned. Og det skal jeg da virkelig prøve å holde! Så for juni legger jeg ut denne veska, lys turkis i et slags tauverk/hampestoff. Hanken er av lær. Veska er fra salget på Hvaler, der Nanni og venninne måtte ha trillebår for å få hjem alle skatter til hytta (se tidligere innlegg)..
~
~
~
Jeg skal putte noen koselige småsaker oppi veska til den heldige vinneren
og slik er reglene:
1. Dere som allerede er følgere, er med i trekningen uansett.
2. Nye følgere må legge seg til innen tirsdag 16. juni.
3. Nyt sommerdagene!

Klem fra

39 kommentarer på “Gave til følgere ~

 1. For en hyggelig gest! Du er snill du Nanni :-)Kul veske!

 2. Hei Nanni! Så du ble ikke overrasket over stilen min ute på verandaen ;-)Hvis du er på disse kanter av landet, er du hjertelig velkommen innom på et glass hvitvin eller tre :-)Det var utrolig godt å kunne sette mitt eget preg på noe i rundt meg! Det har jeg savnet sårt.I kveld har jeg prøvd ut forskjellige farger og tekstiler i min knøttlille oase. Det er så lite som skal til for at hele inntrykket forandres. Hadde jeg skullet bo her over tid, hadde jeg satt opp hyller, hengt opp gardiner og bygd opp for permanente stativer for klatreplanter og ampler. Men forhåpentligvis blir det bare en mnd til, før jeg flytter hjem.Skal si du har flotte premier!Nå er vel sjansen for at jeg skal vinne nok en gang lik null, men en turkis veske som dette hadde jeg ikke takket nei til! Nydelig rett og slett.Ha en fortsatt fin sommerkveld!Klem fra meg

 3. så koselig gjort… men,- jeg bruker ikke «følgere», jeg har bloggroll (nede på høyre sida mi,- der er du også…)klem til deg og skjønn søndag!magny***

 4. Det hørtes ut som en herlig ferie, men innputt av akkurat det en ferie skal inneholde.. Avslapning og opplevelser:)Håper du finner noen te-tips i bloggen min da? Jeg skal på jakt etter nye sorter når vi er på ferie nå:)Håper du har en fin helg? Løveklem

 5. Hei Nanni! Det var ikke populært fra flere at jeg la ned bloggen jeg hadde.Det var vanskelig å starte opp den jeg opprinnelig hadde, så her er jeg i en ny drakt,men fortsatt Kristin. Klem

 6. hei nanni -..innom for å ønske deg en fortsatt fin helg!så flotte gaver dine følgere kan vinne..jeg bruker ikke den selv engang, jeg..har du en genial kakeoppskrift…?se inne hos meg…føler meg sånn litt frustrert frue akkurat nå…moaklem

 7. Å så koselig…du er så søt;)Klem fra Maja

 8. ..ja nå følger jeg deg vet du nanni-venn..ikke for å få premie da..men fordi jeg setter såå stor pris på deg..klem 😉

 9. Hei på deg i natten!Takk for besøket, og takk for sitatet – gode ord!Bloggingen min har vært laber den siste tidne, så nå har jeg kosa meg nedover i innleggene dine. Skulle gjerne vært med på 50% salget på Hvaler, det så både innbringende og gøy ut… :o)Ha en fin søndag!Klem fra Hildegunn

 10. Huff, den veska var fæl..vennligst hold meg utenfor hele trekninga,please….hihi..er litt overtrøtt så mye tull og tøys herfra i kveld..Den turkisfargen er jo bare knall og veska perfekt for hva det måtte være. Ja det har blitt noen vesker gjennom tidene..noen blir brukt til krampa tar dem, mens andre får hvile i fred i klesskapets bunn…Så fin og hvit den pelargoniaen din var, perfekt match til veska og stolen..Natti natt!!

 11. Så spennande!! Og lurt påfunn.Eg er spennt nå, for denne veska likte eg godt. Er så forelska i lys turkis for tida.Ønskal deg ein fin søndag min vennKlem

 12. Hallooooooo Nynette……For en helg…….har surfet mye på interiør, både i går kveld og i dag…..akkurat som om DET er å slappe av….nå har jeg så mange lister og linker…..noen gode tips for å differansiere nettbutikker?Jeg finner litt her og litt der……Og glemmer hvor jeg var osv…..Shoppinglysten var iallefall MEGET tilstede i dag, alt fra håndkleturban til skilt med morsomme bilder og tekst….NÅ må jeg bort fra maskinen en stund..Stor klem!Ps..NYDELIG veske!!!Du er god!

 13. Hei Nanni !Tusen takk for påminnelsen. Jeg var sikker på at jeg hadde lagt meg inn som følger fra før, men har tydeligvis ikke gjort det.Uansett, jeg har jo fulgt bloggen din hver eneste dag, siden jeg fant den.I kveld får jeg besøk av min søster, som heter Nanni ( til en forveksling :)Hun skal være her og feire bursdag.Ha en koselig kveld !Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 14. Hei snupp!!Stakkars deg, som har hatt jobbehelg…og er sliten..Jeg har ikke vært bra…og derfor vært ALT for mye på nett…men sånn er det iblant…Bursdagsfest i familien i dag….for mye kake og alt som er..sukk….slankingen fortsetter i morgen…Har lagt til butikken din på blog shop listen min, er det o.k.?Ser at du har Blogglisten på siden, jeg begynte å lage profil der, men FEIGET ut…..har det godt her på NIB! Jeg vil helst ha treff fra interiørbloggere.Men!Det er jo flere slike lister, kommer ikke på hva alle heter…men blogger som har linker til DIN blogg, som ligger på Bloggurat, viser også Nannis verden….Jeg tror jeg fortalte deg det en tid tilbake? Så det er nok et sted hvis du vil!!!Ping ping!!!Ha en god ukestart!!Klem fra meg

 15. Vældig flott blogg du har !Er innom rett som det er :o)))

 16. Heia..Så koselig av deg å gjøre. Søt veske da,, vil tro du får litt å gjøre hvis du har intensjon om å gjøre det hver mnd… tiden min går iallefall veldig fort 🙂 «flire»Ps. duken din er ferdig, nydelig ble den, håper den faller i smak hos deg og…Klem i natta fra Sissel

 17. God morgen NanniTrodde jeg hadde lagt meg til, men det hadde jeg nok ikke… Men nå… er det gjort…Så koselig da… moro å få være med på denne konkurransen….En hyggelig helg er over… og nå er det ny uke med nye muligheter…håper uken din blir fin vennen O=)klemmer Kerstin

 18. Hei, Nanni! Takk for hyggelig hilsen:) Ja, jeg er også lærer (ungdomsskolen). Deilig å være ferdig med alle rettebunkene!! Nå er det snart sommerferie!!! Herlig:)Ha en fin dag!Klem Anette:)

 19. Heisann du ;)Jeg glemte visst det jeg nå egentlig skulle si, men pytt pytt 😉 Syntes den veska var søt så jeg sjekket om jeg var føler… Det var jeg ikke, men jeg skyndet meg å rette opp den feilen så nå er jeg med ;)Kjempekoselige gammle hageredskaper ;)Ha en fin kveld du 😉

 20. Hei!Sjønne veske.. Konkurannse vil eg være med på. Følge gjerne din blogg eg:o))Koselig blogg!Ha en flott uke!klem

 21. ),Olö,)l),lHalloooooo!Nanette!!En liten hilsen i farten, det tar tid å svare kommentatorer gitt….men KOSELIG er det å få besøk på bloggen.Nå har vi bare èn pc hertilhus, hvis det er noe som heter det, så nå må jeg være effektiv.Fremmedord….Savner deg! Kom!Stakkar,du er sikkert sliten etter jobbehelg.Fruer i dag?Klem, M

 22. Takk for hyggelig selskap i går;) Gleder meg til lørdagen!Nå har jeg laget min første konkurranse! Kan du ikke titte innom Sweeter Homes? Glad i deg!

 23. Hei snuppa!Jeg hadde ikke adressen fra forrige gang, skjønner du.Men nå har jeg funnet deg på gulesider.no. =)Sender den avgårde i ettermiddag.Takk for bestillingen! =) Hyggelig for frua at noen liker det hun lager. Så gavmild du er! Moro med give-aways.Snakkes. Klemmer.

 24. Trodde jeg var følger jeg og…men er det iallefall nå! Ha en herrlig sommerkveld du:-)

 25. Hei skjønningen!Jeg pusler litt rundt i huset i dag, jeg…Kom hjem for litt siden, med Kid kurv, jordbær, peoner og «Vakre Hjem». Jeg følte meg som en respektabel bloggedame, du! Med «must have`s» og alt!Her går det litt i prosjekter som jeg tegner og forteller om til meg selv…(skrive-lapper-Guri)…Jeg synes det ble så DEILIG å få litt alenetid…ellers har det vært ungdommer her…Veldig skjønne, stille og rolige ungdommer, men man kan liksom ikke dure rundt i koseklærne med husmorsveis og MUD MASK; slik man gjerne VIL..Tiiihiiiii!!!Det er aldeles NYDELIG her!Det blir nok en lang kveldstur, tror jeg! Jeg har fin utsikt, nyter den fra sofaen akkurat, med myke radiomelodier i bakgrunnen.Nå blir det SusaM og Nynette fakter! Kos deg med sesongslutt!(….jeg blir sur hvis de tar noe «to be continued» tull!)Klem, M;D

 26. Ps…søte pusekatter award…du bare kopierer den fra siden min når du vil, ikke sant?!;D

 27. Kjerringer!»Who did Mike marry»- meg her og der!

 28. Hei, hei.Å surre med navn er min spesialitet..du får kose deg med tanken på sommerferie..jeg koser meg med malerkosten..holder på med en av klassikerne her inne..nesten like ofte avbildet som peonene..så kommer nok på bloggen etterhvert..i kveld har jeg laget noe inspirert av bloggen fin i formen..legger det ut i morgen, må bare få noen anstendige bilder. Glad jeg ikke er lærer, men bøyer meg i støvet for de som holder ut…(og jeg har prøvd…)Du reiser vel snart til den ville og vakre øya…

 29. Hei Nanni!Visste ikke at det var du som hadde ideen/linken om photoscape – mente ikke å gi «æren» til feil person..Håper du ikke ble lei deg.Ha en fin dag imorgen, klem Hege.

 30. Håper du sover- det har vi vel alle fortjent!!( jeg sitter oppe sent pga sykt barn..)Du er akkurat så herlig som jeg har oppfattet deg- liker «tonen» din fra før:-)Skal prøve det med signatur også-takk for tipset:-)Er så veldig glad i å ta bilder( blir kalt «mammarazzi» i fam.!).I`ll be back, varm klem Hege -zzzzzzzzzzzzz

 31. Nanni…navnet på treskoene mine er Calou. Har lagt linken på Sweeter Living. De er bare deilige!

 32. Hmmm… Jeg tror ikke jeg «står» på pkt. 3 i konkuransen din.Sommeren glimrer med sitt fravær. (var 2 minus en natt for noen dager siden, og haggelbygene ødelegger resterende planter som har overlevd frosten)I kveld ble jeg slept avgårde (bokstavelig talt) for å være botanisk guide for en hagevandring. Jeg gikk med våtter og skjerf, tykk ullgenser og vinterjakke, ennå var det svinkalt :-(Håper du har et betydelig bedre vær, og at solen skinner på en snart ferieklar Nanni?Lofoten… Bare lyden av navnet får frem lengselen i meg. Vet ikke om vi kan ta oss tid eller råd til noen ferie år. Time will show.Dessuten er vel jeg strengt tatt ikke i «shape» for en 3 ukers tur på en Harley, kjennes ikke slik ut nå ihvertfall. Phu.. Natta blir lang når man ikke får sove.Snakkes! Klemzzz

 33. Huff da…. Jeg kom nå innom for å gi deg en award, men nå ser jeg jo at du har fått den før. Ja ja, du får ta det som et komplimang, for jeg storkoser meg med bloggen din ;)Ha en superflott dag 😉

 34. Yoohooo!!Innom og ønsker deg en fiiin dag…Nå er det min tur til å ligge med skjerf og feber….det er ikke fullt så ille å være syk, når man kan surfe på blogger….men nå skal snart ungdommen ha tilbake laptoppen sin, så da får jeg snegle meg rundt og få gjort noe…Syk eller ei….husarbeid er det okke som..Klem, M

 35. Heisann : )Jeg fant bloggen din gjennom mormor sin blogg 🙂 Må bare si at du har en utrolig fin blogg med masse spennende! Og så sprudlende den er med masse fine farger! Her har jeg lesestoff lenge :)~Sarah~

 36. Herlighet!!!!!!Så glad eg vart!!! Du aner ikkje!!!Vet du, eg såpå veska seinast i dag og tenkte kor lyst eg hadde på den :)Ja den som ønsker seg noe sterkt nok…. Dette var artig :)Skal sende deg en mail med adressa mi 🙂 Nå gleder eg meg virkelig!!!Tusen takk!!!!Og ja, 3 av mine barn har bursdag 15, 16,17 juni 🙂 Artig tilfeldighet. Tusen takk min venn!! Håpa du får en fin kveld!!Klem

 37. lenge siden sist nå 🙂 håper du har det bra 🙂 klem fra trondheim der sola skinner!!!!

 38. Hei Nanni!Jeg har akkurat lagt ut en «challenge» på Sweeter Living. Tror at du vil like den… Ta en titt og send meg et bilde!http://sweeterliving.blogspot.com/2009/06/larte-della-vita-italiana-challenge.htmlKOS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: