Uncategorized

Jeg må bare fortelle….

…. at jeg har det så deilig i Lofoten…. !
Klem fra

11 kommentarer på “Jeg må bare fortelle….

 1. Høre herlig ut! Du lager sånne flotte bilder og kombinasjoner av dem.

 2. Så stilige bilder :)mannen min sin familie kommer derfra så han har sååå lyst å dit ….Kose deg videre i Lofoten!Klem Hilde :o)

 3. Hei!Det er en liten overaskelse til deg på bloggen min:-D

 4. Forstår godt at du koser deg. Jeg har bodd endel i nord , blandt annet i Vesterålen.Har bare vært innom Lofoten.Kos deg videre.Har du fått med deg at jeg har sommertrekning?Klem

 5. Kjære Nanni!Tuusen takk for hyggelig » besøk», he he!Skjønner godt at du koser deg, jeg har vært en del på besøk i Båtsfjord – og midnattssola der…, sukk:-)Kos dere masse:-)PS!Nydelige bilder..Klem Hege.

 6. Så vakre blåfarger du har lagt ut… nydelig… Hyggelig å høre at du koser deg og nyter sommerdagene der nord! Takk for hyggelige ord hos meg! Kos deg masse videre, min bloggevenn! Klem fra meg

 7. Så koselig bilde, da. Ser friskt ut !Takk for innlegget på bloggen :)Gleder meg til å se flere bilder fra barsk natur.Ha en fin kveld :)Klem fra Lilleba på rusk og rask

 8. Hei du vakre..skjønner at du kosær dæ der oppe i nord…Ja nå venter jeg spent på flere bilder.Her er regner det,kanskje like greit..får jo liksom gjort litt mer husarbeid da vøttu..Kos dere videre.Klem

 9. Hei, så koselig å høre at du koser deg ;)Det har jeg gjort også, riktig slukt varmen som har herjet her nede. Men nå øsepøser det ned, men da får jeg tid til både prosjekter og blogging så det gjør ingenting ;)Stor klem til deg langt der oppe i Nord 😉

 10. Såå misunnelig på deg nå;)Nydelig maleri, må vel være Scott Thoe?Masse kunstnersjeler i lofoten. Hadde det bare vært litt bedre vær der- så skulle jeg flyttet..er jo verdens vakreste sted!! Leknes synes jeg er litt harry, vet ikke om du er enig der…i alle fall ikke så veldig koselig sentrum.Så koselig å få et lite reisebrev fra deg;)

 11. Hei Nynette!!Jeg måtte kjøpe et blad i dag, jeg, fordi du var på forsiden! Tara altså.Duuuuu hvor flink jeg er til å finne unnskyldninger for å oppheve kjøpestopp på ukeblader!Nydelige blå bilder i fra Nord, vi må jo bare elske koboltblått!!Jeg er ikke «på blogg», men måtte innom deg, vet du!!Ellers, mye pc på jobb, så jeg må «spare» øynene når jeg kommer hjem….for ikke å snakke om forefallende husarbeid og matlaging…så her går det i 120 km i timen….bakoversveis og alt!(..husmorfletter?)Ikke akkurat livsnyter, som jeg så friskt aspirerer til på bloggen min……men prøver så godt jeg kan innimellom!!!I morgen blir det gravøl sammen med vennegjengen, vi skal se minnesermonien til MJ. Trist anledning synes jeg, det er jo som en epoke er forbi, som om vi sier farvel til noe av ungdomstiden? (..har jeg sagt det før? Kanskje…:)Likevel, kjekt å bivåne det med venner, vi danset jo til MJ`s låter på byens diskoteker fra vi var 16. (…proffe på fake id`s vettø!)Håper du og Nannimannen KOOOOOOOOOOSER dere!!Dere ser veldig skjønne ut altså!Knuseklem!M!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: