Uncategorized

Mannfolkparkering!

Mannfolkparkering utenfor interiørbutikken
Drops i Henningsvær
~
~
Og se! Det fungerte!
~
~
Nannimannen koste seg med kaffe og aviser og passet Nannis veske…, mens Nanni var inne og shoppet…. ting og tang som må bloggifiseres senere på grunn av treeeeg og liiiten nettilgang. Derav så lite av Nanni ute på andre blogger (det tar vinter og vår å laste inn bloggene), men jeg kommer sterkere tilbake!
Plutselig!
Og har noen sett en så fin manneparkering før?
Smil fra

41 kommentarer på “Mannfolkparkering!

 1. Hei skjønne venninnne, det må være den koseligste måten å parkere mannfolk på!!Så lure de er, hehe…ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ…..Nattaklem fra meg!

 2. Flott manneparkering… PØ syntes dette var en ypperlig idé. Ellers har han en forkjærlighet for massasjestoler og en liten «kald en»!Henningsvær ser bare så koselig ut. Jeg vil på besøk! Neste sommer kanskje???Vi nyter fortsatt late dager og kommer til å gjøre det i MANGE dager til! Deilig!Litt dårlig med blogge-anledninger, men det tar seg vel opp når hverdagen innhenter meg. (Og jeg får tilgang på egen PC!)KLEM

 3. Hei hei! Så utrolig bra! Kjempe smart..Håper flere intr butikker henger seg på den trenden der altså… 🙂 Morsomt innlegg! Klem fra Lotta

 4. Det må være den smarteste løsning for å få tid til å handle når mannen er med !! Hehe genialt !! :)))

 5. HE-HE… HAR SKJØNNT DET DENNE INNEHAVEREN…GOD KLEM TIL DEG I SOMMEREN'''

 6. Genialt Egon !;0)Har forstått det Nordlendingan vettu ;))))

 7. Mannfolkparkering er genialt! Jeg skjønner virkelig ikke at ikke flere butikker har det!

 8. Nei, du milde !!! Dette var en genial idè, det skulle flere butikker bruke 🙂 :)Herlig bilde, da, hi-hi !Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 9. He, he:-)Klem Hege.

 10. Hallo, kjempekoselig å følge deg på ferien i sommer. Har selv vært annenhver sommer i hele oppveksten i Vesterålen/Lofoten, så jeg får mange gode minner. Klem Helena

 11. Så morsomt, det var jo en kjempegod idè 🙂 Koselig blogg du har!

 12. Bloggepause fru Blom….Det er som med slanking, med en gang man bestemmer seg for IKKE å gjøre noe, så MÅ man…..kanskje jeg må ty til omvendt psykologi…:D!!!Måtte legge om bloggen etter å få kritikk for at den ikke var interiørblogg, SÅ det SÅ!!Og det tok jo en hel lørdag….sukk….»skal bare, skal bare»….ELlers har jeg en etterlengtet pause rent privat…..og alle prosjekter står så fint på listen, mens beina er på bordet, og det er ikke måte på hva som går an å kalle middag…(sjokolademiddag, ja…)Kanskje på tide å blogge litt hjemmehygge….aviser i bunke og notisbøker med halvskrevne (sikkert dårlige) tekster…Huff og huff, nå skal M glimte til med en tur…..før s(t)engetid!Klemklem!M:D

 13. Ha ha ha!!!Den varianten likte jeg godt!!!Og det tror jeg mennene våre hadde satt pris på å!!!Så nå håper jeg flere henger seg på trenden!!!Linda

 14. Så utrolig smart! Tenk å kunne gå for seg selv og titte og ta på ting uten om å ha en stressende kæll utenfor som bare blir surere og surere… Håper det ble litt shopping og at du har en nydelig sommer!Stor sommerklem heidi-anitha

 15. Seriøst? Min kjæreste ville aldri satt seg der. Han hater å bli satt i bås. Men det er vel fordi han faktisk liker å shoppe… :pSånn by the way så tror jeg ikke vi damer ville satt oss på dameparkering inne på Dekkmann heller……. Uten å følt oss litt..Beklemt.

 16. Forutenom det, så var det et veldig morsomt innlegg:D

 17. Peneste mannfolkparkeringa jeg har sett, i alle fall! ;-)Har en utfordring til deg på siden min, sånn hvis du ikke har fått den allerede :-)ha en fin sommerkveld!

 18. Så utrolig fint…….og ikke minst,lurt !!! Det er jo en nydelig butikk,håper jeg får tatt meg en tur innom igjen,i August. Og så må jeg til Dagmars……på Sakrisøy,og så til sund……hehheeeeee,jeg skulle nok bodd i Lofoten i minst et år,blir aldri lei av alle de sjarmerende stedene 🙂 Og nå kan jeg jo nyte litt her inne……har visst ikke vært innom deg før……rart igrunn 🙂 Kos deg videre,klem fra Bodø.

 19. Det var jammen kjempe smart!!

 20. Ja, vi er forskjellig:D Håper du har det superflott i Lofoten..!!:)klemmer:)

 21. Hallooooo i natten…..Lykke til med Danmarkstur…..vi får talas vid, når jeg er VÅKEN!!Klem,M

 22. Hei Nanni!!Hihi. Ja dette var jo superlurt. Krakker og avis. En fin liten krok til mannebeina. Hihi. Så kan jentene kose seg inne i alt interiøret. Leeeenge! ;O)Hilsen Liv

 23. Hallooooo!Kløverblad!! Tiiihiiiiii!!Nå er jo ikke vi kinesere da……Ha en fiiin dag, som sagt, blogg you later!M:D!!!!

 24. Ja, vi jenter drømmer jo om bryllup. flott og stort…Så jeg skjønner godt venninnen din som venter med magasiner osv..:) Det er jo herlig at mange vil være med å feire også synes jeg:D Men at det skal koste så mye og være på en spesiell måte, finest ,flottest osv. Det er ikke så bra:( Men jeg skjønner begge sider da.. De som vil ha det enkelt og de som vil ha det stort:) Og begge måter er helt fantastiske:D

 25. Hei hei!Hopper innom deg i fart, fy søren så mye jeg skulle ha gjort….kaffepausen ble litt for lang (surfe surfe) …jeg er sikker på at jeg kan skylde ett par kilo på bloggingen òg!Men NÅ blir det andre boller, for ungdommen kommer hjem i dag, og med kun en pc, så tipper jeg at han blir limt til skjermen resten av helgen……Han har jo klaget på at han har vært HELT uten sosial KONTAKT denne uken, fordi han ikke har kunnet skjekke Facebook eller være på msn. SUKK!!!Må stikke, best å være der når han lander….klem klem!

 26. Kor lurt med slik mannfolkparkeing :)Det fungerar sikkert utmerket.Tusen takk min venn for den kjempe søte veska og kosleige ting oppi 🙂 Så glad eg vart når eg kom heimatt i går :)Tusen takk 🙂 Heldige meg!!Ønska deg riktig fin tur og ferie vidare .Klem

 27. Ha ha, så genialt! Endelig noen har skjønt det!!!Hilsen Lunalu, som vandrer rundt i blogglandia. Likte meg her hos deg!!!

 28. Hallo Nanni !Har vært ute og reist jeg også, men bare ett døgn i Budapest, mer om det på bloggen ganske snart.Det ligger en award til deg på bloggen min :)Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 29. Mannfolkparkering var en genial ide! Alle har jo hørt om barneparkering, så hvorfor ikke?

 30. Halloooooooooooooooooo Nynette!!!Melder min «innkomst»!Har halveis blogget, halveis sett på film…on and off….venter på ungdommen…Tenkte at jeg ikke kan være pålogget uten å si at jeg har vært det!Hehe!Klemmmmmmmmmmmzzzzz fra Muzam!

 31. Koseleg parkeringsplass:) Her i tettstaden vår var det mykje skriveri og oppblussing av fordums likestillingskamp i vår då det vart opna ein butikk i eit kjøpesenter som reklamerte med at det var ein mannfolkbutikk. Eg var sjølv snar til å kommentere dersom noko kunne oppfattast som kjønnsdiskriminerande på syttitalet, men kan ikkje anna enn godta at der finns vareutval som er spanande for kvinner på mange butikkar, medan Biltema, Clas Olson og andre velassorterte duppeditt- og verktyleverandørar er meir interessante for karar flest.

 32. Savner deg!!Håper du KOOOOOOOOOOOOSER deg!!Klem,M

 33. Slik parkering skulle det vært flere steder, gjerne med TV der de sendte fotballkamper eller kanskje solgte øl 🙂 hehe! gleder meg til at du er tilbake igjen 🙂 jeg har også vært ute av gamet noen uker, blir også det litt fremover.. ser for meg at høsten er en perfekt bloggetid! 🙂 Sees plutselig :)klem/Lisa

 34. SAVNER DEG!Har noe til deg på siden min;)Kom innom da vel… KLEM

 35. Savner Nanni-min!!Klem,M

 36. Hurra, du er tilbake!! Blogging er ikke det samme uten deg;) Venter i spenning på innlegg fra deg, blir kanskje litt shoppingnyheter fra alle disse interiørbutikkene du var i;)Ha en herlig søndag!

 37. Hærlig parkering!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: