Uncategorized

Speilrefleks og et snev av ny giv…

~
Vidundelige bloggedamer ~ takk for trøstens ord… Flink jente syndromet lar seg vanskelig kombinere med ting man opplever man ikke fikser eller følger godt nok opp. Men Nanni øver seg på å være uflink! Bloggen er til for kos. Slik er det. Takk for klokskapen der ute i Bloglandia ~ nok en gang…
Nannimannen og coming-up-fru-Nannimann har kjøpt speilreflekskamera for nybegynnere… og det er så moro å ta bilder! I går testet vi den nye solveggen vår og veggen funket som bare det! Visstnok er den fortsatt veldig gul, men det passer jo nå til påske… Nanni gleder seg til Huset Blir Malt!
~
~
God mandag til alle ~ nyt påsken!

9 kommentarer på “Speilrefleks og et snev av ny giv…

  1. Gratulerer med nytt kamera! Jeg sørget også for å få malt huset så raskt som mulig etter at vi kjøpte det. Det var rødt og nå er det hvitt :-)).Glad i deg!

  2. Gratulerer med nytt kamera. Spennende å kipse og å finne ut av saker og ting, og det kan ta litt tid, (iallefall for meg)Kos deg vider denne siste påskedagen.

  3. hei på deg. gratulere med nytt kamera,så moro da,blir nok mye fotografering fremover,så koselig en husvegg dere har der,å male hus ja,det er en stor jobb,vi malte vårt i fjor,,det ble rødt,skikkelig falu rødt som i sverige,vet du vi brukte baron sin ekstrem maling,å det var som å smøre på krem,å tørt på noen timer,etter 2 strøk er det garantert å holde i 12år,det er så blankt og fint,en fantastisk maling,vi som bor helt ved vannet kan ikke ta hvem som helst farge,å vi syntes rødt med hvite detaljer passet her.ønsker deg en herlig 2 dag,å nyt livet vennen. stor klem fra sylvia

  4. Grattis med kamera! det er så gøy med speilrefleks,gled deg, og kos deg med det, og del bildene med oss! 🙂

  5. Gratulerer med ny speilrefleks :)Vær du sikker, du får mye glede av dette.Og påskestemning har du på bildene, selv om været ikke har vist seg fra sin beste side, i allefall her..Ha en fin 2.påskedag ! Min søster, Nanni, har vært her i hele påsken, og det har vært supertrivelig.Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

  6. Ja,det er flott med speilrefleks!Å så gøy å blogge bilder da! gleder meg over din blogg og oppmuntrer deg sterkt til å fortsette.Du,det med «flinkpikesyndromet» kjenner nok mange av oss til…det er noe med blogging som gjør at vi nesten blir avhengige,i perioder.Jeg øver meg på å legge den fra meg å ikke la meg «plages» av få eller ingen kommentarer innimellom.Eller når en får mange kommentarer,da kan det oppstå et press liksom.Det er letter sagt enn gjort,men prøv:)fiolineklem

  7. Gratulerer med ny kamera:) Gøy å leke seg med bilder. Jeg har fått lånt sønnens kamera et par uker og gleder meg til å prøve den ut.Ha en fin mandag.klem fra marilyn

  8. Gratulerer med nytt kamera Nanni – nyyt det!:-)(det gjør jeg, he he!)Håper du aaldri slutter å blogge:-)Ha en fin uke , klem Hege.

  9. Herlig med nytt kamera- selv om jeg har mange av dine innlegg laget med mobilkamera friskt i minne- de hadde absolutt sin sjarm de også;) Det blir så mye lettere å ta fine bilder med speilrefleks, jeg er glad jeg kjøpte det- for det tok ikke lang tid før mitt gamle kamera takket for seg;) Hvilken farge skal dere ha på huset? Jeg er vokst opp i et knallorange hus- det var tider;) Håper du får en fin start på jobbuka!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: