Uncategorized

Innhold i en veske ~

For en tid tilbake fikk jeg en av disse småsøte og tidvis merkelige utfordringene her på blogger. Utfordringen var å legge ut bilde av favorittvesken. Kvinner og vesker hører unektelig sammen og hvem vi er, avspeiler seg gjerne i hva vi bærer på armen ~ eller hvem vi ønsker vise at vi er, mon tro?

En veske er bare en fasade, en praktisk sak som rommer andre ting. Disse tingene har kun eieren lov til å dukke ned i, andre fortrolige kan også få tilgang. Vesker rommer, som mennesker, verdifulle ting. Og noen ganger endel søppel. Min egen veske for eksempel, rommet for et par dager siden blant annet en sykkelpumpe. Den er fjernet på grunn av vintersesong. Det er så sannelig en tid for alt. I dag rommer vesken to utgaver av Morgenbladet, lommebok, sminke, to notatbøker, en rosa Bibel, sakspapirer fra KrF og litt annet smånyttig. De smånyttige tingene har ofte en egen evne til å havne helt på bunnen av vesker, de fleste kvinner vil kjenne seg igjen der. Dette ofte fordi store ting og unyttige ting ligger over. En gang jeg lette etter nøklene mine, bemerket en venn lakonisk: det er mulig de ligger under campingstolen du har liggende i veska. Den satt!
Det finnes jålevesker, det finnes akademiske vesker, det finnes store og små vesker. Felles for alle, er at de rommer ting vi ikke umiddelbart ser og ikke får vite om, med mindre vi tar oss tid til å bli kjent med eieren.

 
 

Da kan det vise seg at jålevesker inneholder bøker av Kafka. For eksempel. Tidvis ligger de nyttige tingene på bunnen fordi store ting ligger over. Tid for å rydde litt i veska? Tid for å plukke ut noe som ikke tilhører sesongen? Kanskje finner du en skatt der på bunnen også. I deg selv.

12 kommentarer på “Innhold i en veske ~

 1. Heia Nanni;) Så koselig med innlegg fra deg igjen!! Jeg er så enig i det du skriver- vi kan romme litt av hvert;) I min veske har jeg bleier og våtservietter- litt garn og en heklekrok-og som regel må jeg grava litt før jeg finner det jeg skal ha. Stor klem til deg;)

 2. Hei du :), ja, en tid for alt! Bleier og våtservietter har hatt sin tid hos meg også. Ofte har jeg heklesaker i veska også! Fin kveld og god klem til deg!

 3. Å ja! Heilt sikkert smart å ta ein rydde aksjon både i veska/jobbsekken og ellers i livet! Takk for at minner oss :-)Og veldig kjekt med innlegg igjen. Og du, takk for at du vil følge meg!God helg klem

 4. Takk for at du la igjen et spor så jeg fant deg ;-). God helg, klem til deg!

 5. Hei deg. Ja du verden å en kan finne i bunnen på vesker, kjøpt meg ny jeg men ikke fått overført innhold mer, kjøpte en veske organiser i London, sååå kjekt da kan man bare flytte hele den inn i ny veske, Koselig å se deg her igjen, å flott veske. Ha en fin dag. Klem fra sylvia

 6. Haha, jeg kjenner igjen den biten med å overføre innhold fra en veske til en annen ;-). Småting blir også liggende igjen i gamle vesker.. God natt og god klem til deg, Sylvia!

 7. Lekker veske.:)Klem Mette.

 8. Takk Mette, jeg liker den veldig godt!

 9. Tenk, at det går an å skrive så mye om veske 🙂 Det er moro å lese dine skriverier, Nanni ! Ønsker deg en riktig trivelig helg :DKlem fra Lilleba på Rusk og Rask

 10. Vonar du har det bra..Berre innom for å fortelle at eg saknar innlegga dine.Godt nytt år!! @-}–

 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: