Uncategorized

Amelie fra Montmartre

Har du sett filmen Den fabelaktige Amelie fra Montmartre ? Det har ikke jeg, men etter å ha vært der i forrige uke, vet jeg to ting. 1. Jeg må tilbake. 2. Jeg vil se filmen. 3. Jeg tenker nå vi sier Anne fra Montmartre. Det er et sted som passer meg godt.

Uten å skjønne at vi gjorde oss selv en supertjeneste, entret vi den fargerike lille restauranten L’ete en pente douce Paris som ligger rett ved en bratt steintrapp opp til Sacre Coeur (rene, hellige hjerte) og etter å ha besøkt kirken, gikk vi nettopp hit, til denne lille salon de thé. Ikke drakk vi te, som bildet viser, men vin og åkkesom må man elske en restaurant med kunst på do og med farger og morsomme detaljer over alt! Mor, eg vil tilbake, som det heter i sangen.

Selv om TripAdvisor var installert på den medbragte hjernen, falt det ikke denne damen et sekund inn å sjekke poengene til denne fargeglade pletten svevende over Paris. Jeg hadde ikke blitt skuffa. Det har ikke andre blitt heller. Her kan du se litt av hva andre tenker om restauranten! Om du er ute etter ekte fransk stemning, er dette et sted å anbefale. Stolene er litt vaklete, men maten er utrolig god, vinen fransk og billig, det er farger over alt og det er kunst på do. Nå skal jeg være stille, slik at du bare kan nyte bildene nedover ♡

Her satt vi i forrige uke i sol og 17 grader, mamma og jeg ♡ Livet kan være veldig godt!

Klemmer!

0 kommentarer på “Amelie fra Montmartre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: